ett spelinlägg

FPS, hette det så? MMO PSG. jag minns inte. haha! ni fattar säkert inte vad jag pratar om förutom er som är väldigt insatta i spel! inget wii kan gemföra sig med en superdator (tex för 16000kr) i grafiken. CS är inget grafikspel, men det är battelfield bad company 2 (elr vad det nu hette) är det! man ser verkligen skillnad. Halo 3 har bra grafik för att vara för Xbox, Super Mario Galaxy-spelen är väl hyfsade grafikspel för wii.
haha! jag ska nog sätta mig in i spel. jag ändrar mig hela tiden vad jag ska gå för gymnasim, men jag ska gå NV.

Min födelsedag idag! Ätit god mat, träffat släkten, ätit jättegoda tårtor, en massa roliga och de absolut bästa presenterna jag har fått!
jag bara älskar mitt headset, hårtork och min jacka! för kanske inte låter så märkvärdigt, men för mig är det saker som kommer att användas nästan varje dag! :D


- m

jag är..

.. sjukt trött!
jag skulle kolla på topmodel, men jag somnade och sov ist! Det måste vara nå med den här veckan. Alla prov tar slut på mej! haha, eller så måste jag lära mej att gå och lägga mej tidigare ;)
Men den här veckan har varit jobbig! Och det är skönt att den tar slut imr.
Men jag har ändå tagit mej igenom veckan ganska bra. Matte provet fick jag MVG på, fast tyska läxan gick det inte fullt lika bra på. Engelskan tyckte jag själv gick bra. Och jag kunde svara på alla frågor på det stora SO/NO prvet idag! Men jag får väl se hur de blir då jag får tbx det. Jag har pluggat som nån idiot, så jag tycker att jag förtjänar att det ska gå bra!


24/25


-ece-

trodde aldrig att jag skulle bli klar

nu är jag äntligen klar! vem hade trott att jag hade kunnat trolla bort alla mina kläder från mitt golv? ;)
tur att man hade en tom garderob som man kan fylla med vadsomhelst! och så menar jag vad som helst.
nu är jag klar med plugganet. frågat min bro om betyg, oroar mig för dom! jag ska ju läsa NV, tro det eller ej! Men jag har redan bestämt mig att jag ska bo högst upp i skyskrapa i New York och vara metereolog!
ska även följa min mammas, morfars moh morbros fotspår att bli konstnär. ska hålla på med samisk konst högt uppe i en skyskrapa.. ;)

- m

!

just nu har jag ont i käkarna och halsen efter ett tags sjungade, samtidigt som jag dansar och städar! haha, jag dansar med våran dammsugare, gör några streetsteg, några balettsteg och så släpper jag kanske dammsugaren medan jag hoppar ner som Emil lärde oss under skapande skola för att ta upp en socka eller två.
fyfan vad jag har kul just nu!
ska försöka plugga och städa samtidigt. gå igenom allt inom SOn och kemin, så ska jag repitera allt som jag kommer ihåg medan jag springer upp och ner från källare till mitt rum.
jag har längtat efter dagen som är imorgon under 30 dagars tid. den 1a september sa jag:
- nu är det bara 29 dagar kvar tills jag fyller år!
haha, imorgon ska jag ta vara på dagen. :)


- m

jag hatar rubriker

Jag kan inte andas genom näsan! Jag är så sjukt täppt i näsan så det finns inte.
Igår var jag bara lite förkyld. Men så hade vi den där satans slutorienteringen..
Nog för att det gick sjukt bra. Jag och Emelie tog alla 10 kontrollerna på 1 h 40 min. Det hade blivit MVG om vi inte hade gått två. För du man går två kan man bara få G. Fyfan vad det sög!


-ece-

i have to..

slutorigentering idag. fick G, tror jag. Stolt tjej! ;) origentering är inte mitt starkaste ämne. imoron bild. seriöst jag bara älskar det! vi har världens coolaste lärare, och vi har hittills bara haft roliga uppgifter. :] dans på onsdagar, det gör att det är den bästa dagen i veckan efter fredag (a) på tal om dans. jag måste verkligen komma på fortsättningen på den korografin som jag har kommit på refrängen till, men resten noll! så måste jag bli starkare i armarna för att lyckas med ett danssteg...

nä nu måste jag göra spanskan, engelskan och en MASSA So. jag ska plugga stenhårt imorgon!

solektioner.. de kan faktiskt vara ganska roliga ibland ;)

- m

vlm!! :D

jag och emma har varit i vlm i onsdags och helgen ska ladda upp lite bilder men jag vet inte vilka som är från onsdan och vilka som är från helgen ;)










helgen som har varit

skrev ett inlägg om helgen igår, men glömde ng att spara de.. lyckad brud.
iaf, så i helgenhar jag och emelie varit i vuollerim. Sjukt kul! ;)
Vi var med Lisa, Jack, Milla, och JessiM mest. Men ja, några till oxå :)
haha, ids fan inte skriva nå mer är så jävla trött!! :p






jag vet att jag inte har kännt dej sådär super lägne. Men en sak ska du veta, och det är att jag älskar dej! Jag ser dej som en syster, du är så jävla underbar! :') <3




-ece-

vad mitt liv handlar om just nu...

läxor, läxor, läxor... det är typ det ända som mitt liv cirkulerar runt just nu! och mobilsökande. det skulle ha varit lättre om det inte hade kommti så många modeller samtidigt!
men jag ska tog ta en mobil som jag har fastnat för. Hela helgen har jag sagt jag har hittat en mobil, men ändrat mig när jag ska beställa den. hittar en ny. men nu har jag bestämt mig för att gilla den här mobilen, oavsett om jag gillar sen eller inte. haha, knäppt jag vet! ;) men annars så kommer jag aldrig få en mobil, och jag kommer aldrig att bli klar med mina läxor. så sjukt irriterande.
imorron: slutorigentering, en massa pluggande, sälja lite panda och så badminton!


- m

men seriöst?!

kom igen! vi har matteprov, ett stort geologiprov och engelskaglosor till torsdag! :O vi har spanska glosor till på onsdag och jag har teknikläxa tills imorron. och slutorigentering på tisdag...
men det som gör min dag är att min papa ska beställa min mobil idag! :D


- m

vuollerim

helllu, jag och elin 7kt jävla coola, inte david och jessi
pussss
riktigt jävla sött!
-ece-

mobilsökande

det blev ändrade planer. jag har suttit nästan hela dagen idag för att hitta en bra telefon, inte för dyr, bra musikspelare, bra kamera, android och touch. och nu har jag hittat den! men nu ska jag bara läsa den kilometerlånga recentionen som den! hoppas att jag inte somnar. den är vääääldigt lång! jag tänker inte avslöja vilken det är än. ;)

- m

livstecken

Jag hör ljud från övervåningen, kan det vara emelie som har vaknat? Före ett, omöjligt! ;o

åter igen städning

detta är den tredje och sista lördagen som jag ägnar mig till städning! men den här lördagen är det inte lika kaus som jag har haft den sista månaden. ;o det är bara två hyllor, skrivbordet och lite på golvet som jag måste städa, så är jag klar. :)
tro de elr ej, men jag har inte dammsugit sedan sommarlovet började! pga av att jag har haft för mycke kläder på mitt golv.  -.-

oseriös bild.

- m

ist just a game for you

Jag skrev ett långt inlägg igår om att jag hade städat och att emelie sov och att emelie sov och massa annat tjaffs. Men det försvann! :'(

Jag vaknade iaf för en timme sen, emelie ligger fortfarande och sover. Jag har lovat att inte väcka hon idag. Fast senare idag (typ vid fyra) ska vi ju fara till vuollerim, så jag måste väl väcka hon vid tre.. Haha, hon kan verkligen sova länge!

Igår städade jag hela mitt rum, medans emelie sov... -.- Sen pluggade vi i nästan 2 timmar. För nästa vecka har vi Slutorientering, Matteprov, Noprov, soprov, engelskaglosor och tyskaläxa! Fast Noprovet och Soprovet ska dom slå ihop, så det blir typ ett stort prov om Geologi.. Men jag tycker ändå det är mycket..


plugg...

Som ni kanske har märkt är emelie världens sömntuta! Det är nog det ända som är lite jobbigt, jag vaknar alltid tidigt och hon kan sova hur länge som hellst. Då vi sover hos henne brukar hon alltid vakna vid 9 av att hon får en kudde i skalle. hehe, och då har jag redan varit vaken i typ en timme! ;o Fast då vi sover hos mej brukar jag låta henne sova (a)

-ece-

Gomorron Världen!

Början på en av Jimmy Janssons låtar ^^!
Ska straxt ner och äta frukost. Har ni tänkt på en sak? Det heter F R U K O S T, Fruns kost kan man säga. Det är frun i huset som tillagar den eller? Är det det som menas med FRUkost? Jag tror iallafall det :)! Ajja, struntsamma! Vi ses senare :D!

Randombild, men ååå vad jag längtar till sommaren! :D


//s

On the way to bed

Sådärja.. nu har jag fixat klart med datorn (fb ;D)! Så nu blir det att krypa till kojs och läsa! :D Nattinatt!
På med pyjamasen och sen svisch i säng! :D



//s

inte det som jag tänkt mig

nu är det snart dags för mig att beställa min mobil. jag ska bara bestämma mig vilken.
kanske en nokia.. nej, en sony ericsson, eller nä... kanske en samsung. det lutar mest mot samsung. den kostar mindre än Vivaz pro som jag igentligen skulle ha köpt. jag tjänar 1000 kr på det! ;o
nä nu ska jag ta tag i min problem.

alla som har mitt nummer!
jag har fått tillbaka min mobil nu, så skicka gärna ett sms så att jag vet vem det är. :)

haha, gullig bild ;)

- m

nästa...?

har två prov nästa torsdag, på min födelsedag! ;o
förra året hade jag matteprov och slutorgientering. nu har jag kemi och geologi. att alla prov måste vara på ens födelsedag?!
vad blir nästa år? slutorigentering, prov i matte, kemi och geologi?
badminton ikväll, kul! det blir mitt avbryt av allt pluggande. ska göra teknik, och matte. :)

vinterbild..

- m

Voullerim

hejhej!

Nu kom jag nyss hem, jag och Emelie har varit i Vuollerim sen vi slutade skolan.
Vi kom dit vid tre, då var vi med jack. Vi hann oxå träffa Niko, Jessica och Amanda. Sen vid 4 kom ju Lisa, så då var vi med henne och jaa. bara gjorde nå. Det var sjukt kul! Man kan inte ha tråkigt med Lisa och Emelie! ;)
Ja, sen vid 7 gick ju bussen.. Hade velat stanna längre men det kanske blir att fara dit i helgen, vilket blir 7kt kul! :)



-ece-

Pingu<3

Alltså ända sen jag var liten har jag älskar Pingu, han är så jävla bäst! Det var det bästa programmet när jag var liten och jag satt alltid bänkad framför Tv:n när det sändes! Jag har låten på min mobil som för tillfälle är inne på lagning :(! Jaja jag älskar iallafall Pingu så här kommer ett avsnitt med han, helt klart värt att se :D!



Alltså är han störtskön eller är han störtskön? ;D

//s

snart fullmåne

imorgon är det fullmåne och då brukar jag inte kunna sova. varför vet jag inte. men jag brukar ligga i sängen, vrida och vända mig. det går i släkten. i pappas släkt tror jag det är så kan nästan ingen av hans syskon sova. det är likadant med palmdansen som kristina kallar det. det är jag, bro och min kusin som bor i östersund som kan det. ;)
ska sova nu. har vaknar 20 över 7 ett tag nu. och om det fortsätter såhär kommer jag inte ha smink nån gång i veckan.

oooh, spooky!

- m

:(

min papi far imorrn igen..
det känns som att han är borta hels tiden, saknar han när han är borta ibland mer ibland mindre.
det är nog därför jag alltid tar hans kudde och sover med den när han är borta och sover i hans tröjor.
till dom som inte vet så jobbar min pappa i norge och han kmr då inte hem ofta och det blir inte bättre för att men har två små syskon som aldrig blir nöjd vad man än gör ;s

bortsätt från det så har min dag varit bra skola och träning inget specialt förutom att vi cyklade och titta på stenar ;)

ha det bra 
//e 

04-05


2004/2005...? klassfoto.

det skulle inte vara fel att vara liten igen. hade man kunnat ändra sitt liv föralltid, på ett positivt sätt. :)

- m

less

jag är så sjukt less på allt just nu.
Jag vet inte ens varför, de känns ba som att allt går emot mej!
fast egentligen är det ingenting. Jag försöker göra allt för att vara glad, men det var några få idag som ändå märkte. Jag vet inte vad det är. Hoppas det känns bättre imr iaf, för nu tänker jag sova. 7kt skönt!


jag har iaf kvar glimten i ögat! ;-)



-ece-

det är ju tanken som räknas

hehe, kan inte bara låta bli att skriva att detta är det 200de inlägget! ;D
just nu håller jag på att fixa ett rum som jag nästan alltid har drömt om! en myshörna, uppsatta affischer, sakerna kommer inte att bli dammiga efter en 4 veckor för att de ligger i lådor och det ligger inte kläder överallt. känns som att jag håller på att fixa ett mer personligt rum fast det blir säkert ingen större skillnad. men det är väl tanken som räknas? :)


- m

hemma

nu har jag just kommit hem från matchen vi förlorade som vanligt men vi spelade bra ;p

vet inte vad jag ska blogga om för jag andvänder pappas dator och kan inte stoppa in bilder här så...

kristina: varför bloggar du bara på din blogg?!?! ;ooo

/e

tell me when it rains

nu ska jag städa fram till middagen är färdig, och det är vid 6 tiden. och denna gång är jag taggad att städa, för att mitt liv går bra just nu! :] det finns ingenting bättre än ett lyckorus! :D
hehe dålig bild men whatever! :D


- m

hos emelie

Jag har sovit hos emelie inatt. För att jag ska spela fotbollsmatch med dom idag..
Jag har inte tränat fotboll på typ 3 elr 4 år. Men dom var så lite folk så camilla tjatade på mej tills jag gick med på att spela. Jag är skit nervös! ;o

Men iaf sitter jag på emelies nya dator. Eller ja, hennes pappas förra. Men det är ganska coolt ändå! Det första jag sa om den var typ " nu har du ju en bloggdator!" hahah ;p
Nä, nu ska jag gå och kolla vad hon gör ;p

-ece-

men se vad jag kan

Jag kan inte flya, men jag kan falla med stil!

- m

städning...

ska städa mitt rum snabbt! jag ska försöka slå mitt rekord att städa hela mitt rum på mindre än 7 timmar. de gjorde jag sist. ska försöka slå det, och nu börjar min starttid. och sen ska sluta senast åtta.

en sådandär liten flummegobild sen i sommras

- m

Glad tjej!

min pappa har fått en ny dator så jag får hans gammla bärbara :D eller det är familjens men den är i mitt rum, och så har mamma beställt massa kläder till mig så jag är glad just nu. 
fast imorrn har vi match igen och på söndag -.- jag vill verkligen inte fara på match på söndag men man måste ju,
ha det bra :)

//e

music makes you loose control

jag har ingen blogglust alls? Det är ba tomt i huvudet, och jag har inget att skriva..

btw, jag börjar mitt nya liv som nunna nu!

Cocoo.se

Tjobba!
Är inne på ringar just nu och tycker att det är jättesnyggt med stora. Själv äger jag inte så många men dessa är riktigt snygga! :D




//s

brist på rubriker

ska äta hos mina kusiner ikväll. dom gör oftast väldigt god mat och hoppas att dom gör det ikväll! :D
fryser just nu om mina händer och fötter. ska försöker värma upp mig innan jag går. vi hörs väl ikväll om inte någon av dom andra har skrivit nått... -.-


- m

Heeej!

bäst rubrik ;)
slutade kl 12 idag. ska snart dra till tillbaka till skolan för att vänta på resten av gänget för att dansa. :)
riktig roligt skoldag har det varit idag! :D
måste städa mitt rum ännu mer för att vi får gäster imorron, min farbror och hans fru. och det är ju inte så att man vill inte ha stökigt när någon av sina släktningar som man träffar 4-5 ggr om året..
ska äta nått sedan går jag tillbaka till skolan. :]

har laddat upp den bilden tidigare, men gör det igen. :)

- m

sov gott,

tänkte bara säga godnatt och att jag har haft en bra dag ;)

sov gott :)

ny header igen!

jaa, nu har ju som sagt en ny header. mycke bättre än den förra, fast den här är lite mer suddig med iaf! :D
vad tycker ni om den? :)

foreverfyra

nya bilder!

läskiga ögon på dom här bilderna!

suddig?

bäst hittils! ;)


om man redigar bort dom läskiga ögonen skulle den va bra ju! :D

njaaa..

så tjejer, vilken bild ska vi ta? :)

-ece-

Detta fält måste fyllas i

Hade kort dag idag, slutade vid ett. Men det spelade inte sån stor roll eftersom att jag väntade på marre som slutade 3.. Sen for vi och dansade, vi tog oxå nå bilder till nya headern. Ska lägga ut dom misslyckade bilderna sen! Men iallafall så efter dansen for jag och emelie till henne. Vi i stortsätt bor hos varanndra som ni kanske har märkt. Det var väl min dag lite kortfattat.

haha, roligt inlägg..


börjar få slut på random bilder..

-ece-

regnjacka

sitter och gäspar just nu. ska ta på mig en kofta, jacka och sedan bär det av ut i regnet! tack och lov att jag har min regnjacka som min ''vanliga'' jacka. hehe, hittade ingen i våras så då tog jag den första bästa jackan jag kunde få tag i. nu har jag min regnjacka som min ''vanliga strandard'' jacka.
när jag kommer hem igen som jag misstänker blir nån gång 8 halv 9 tiden så ska jag plocka upp lite kläder lite snabbt och sedan sängen  och zzzzzova! :D
jag brukar ha den tillochmed när jag är och shoppar! ni ska bara se vilka blickar jag får när jag går omrking med en rengjacka på mig när det är ca 20+ ute. ;) brukar alltid drabba mig att jag har de mest sämsta kläderna när det är bäst väder i storstäder,


- m

school

skola om några få minuter. inget smink idag, skönt att slippa sminka sig fast jag tycker att det är roligt! :)
dans efter skolan! :D

Emelie jag förstår precis vad du menar när du säger att det känns som att det bara är du som bloggar. du är inte den ända ibland. :)

osminkad bild...

- m

Skolan nästa

Sådär nu ska jag kila till skolan, men först möta Andrea! Vi hörs senare! :D


//s

goden natten!

jag vet inte varför jag bloggar så mkt nu för tiden är väll för det känns som att ingen annan gör det ;)
ska iallafall snart sova tror jag är jätte trött har varit i skolan och sen med emma, har läxa i spanska imorrn hoppas det går bra.
emma och jag bästämmde oss för att baka en tigerkaka glömmde ta kort på den :(
den blev iallafalla jätte fin tycker jag, har kort dag imorrn slutar ett,

nu finns det inte så mkt mer att blogga om hopas dom andra börjar blogga snart ;)

jag vet inte varför det blir helt konstigt ibland så men inte kan komentera på vissa inlägg marre eller nån vet ni vad det är? ;o



jag vet att jag laddat upp den här bilden på bloggen förut men jag diggar den :D

erkänn att den är snygg? ;)

ha det bra kram :)

//e

hos emma!

nu sitter jag vid dotorn hos emma medan hon plockar ut ur diskmarsinen. har inte tränat idag för jag mår inte så där jätte bra så jag for till emma istället.
vi ska nig äta snart och sen ska vi baka tror jag men får ju se hur det blir ;)

ha det bra så länge :)

//e

badminton nu

drar på badminton nudå. är mätt på äppelpaj. hoppas jag orkar träningen. :)

sista marknadsdagen. :)

- m

..

Jag orkar bara inte blogga just nu, är typ trött och det finns inga vettiga tankar i huvudet ;o Emelie och Marre ni bloggar skit bra, men jag kmr tbx snart..

frånvarande

ska gå och sova. har varit inte riktigt jag idag. har haft huvudet fullt med tankar typ som vilken jord jag går på just nu, försökt att räkna hur många brunetter, blondiner och andra färgade i håret finns i skolan, vilket böcker och filmer jag har sett genom livet, vilket var mitt första musikminne, min första potatis som förövrigt är mitt favoritminne!, försökt komma på allt jag har sagt idag, funderat på vart min spanska glosbok kan vara och andra sådana konstiga tankar. skulle inte förvåna mig ifall det är likadant imorgon. frånvarande kortsagt.


för några dagar sedan. lunchen - skolan. vi färdas för fots. ;)

- m

läxor..

det känns som att det bara är jag som bloggar just nu ;)
sitter här och tränar lite spanska och engelska glosor jag tycker alla ord i spanska vi har är likadana. 
fottbollsträningen var mycket roligare än jag hade trott den skulle vara ändå gjorde vi inget specielt,

imorrn har man oxå träning men det är ju bara bra att man tränar eller hur? ;)

ska nog gå och ta itur med änni mer läxor.. hoppas ni har mindre läxor än mig. 

här är en söt bild på mig marre kristina och linnea i fredags


och en bild på en ros som jag och emma gjorde för ett tag sen ;)

hoppas ni får en bra kväll :)

sov gott
//e

fotboll sen,

som ni kanske fattar i rubriken ska jag träna fotboll ikv även om det inte är det som jag vill mest just nu, menmen jag får tvinga mig dit för vi har match i helgen igen.

idag hade vi teknik första timmen och jag tror aldrig jag varit så konsentrerad på en lektion om jag ska vara ärlig ;oo vi skulle rita av lego gubbar och man skulle mäta i mm. så ni kanske förstår varför jag var så koncentrerad. 
har även haft syslöjd borde nästan ta kort på min fina stickning ;)

bara nån random egobild ;)


ha det bra kram :) 
//e

facebook

facebook kan vara jobbigt ibland... ;o

- m

söndag

slappdag idag! har legat å läst, spelar super mario galaxy, suttit vid datorn och bara slappat. skön dag alltså! en typisk söndag. glömde helt bort att vi hade badmintonträning idag när jag satt och åt. men jag skulle ändå inte ha orkat, helt enkelt. jag har haft det fult upp i veckan så det skadade inte med en slapp dag.

en koncentrerad emelie som försöker få filmen att funka sedan i fredags! ;)

- m

jag hatar clowner!

jag vet inte om jag har sagt eller skrivit det i bloggen men det är att jag är sjukt rädd för clowner ;oo
det är det läskigaste som finns enligt mig, och ni vet GB glassgubben den tycker jag är läskig för ett tag sa emma "titta det ser ut som en clown" sen dess har jag tyckt den är lite smått läskig. har ingen som hells aning hur jag blev så rädd för clowner men så är det.


det här kanske är er syn på clowner,



men det här är min syn på clowner



fast alla är väll rädd för nått eller hur? ;)

//e

ingen rubrik

nu väntar jag på maten som min mami håller på med.

vi hade ju match igår och vi förlora som vanligt men vi spela faktiskt bra ;)

jag har ingen aning om vad man ska blogga om är nog därför jag inte bloggar så mkt ;)



bara nån random bild från marknaden ;)

ha det bra
//e

Ny header :O

Oh shiet, såg inte den nya header för än nyss! Den blev ju jättebra, jag diggar den stort ;)! Hahaha!
Just nu ska jag kila ner till vardagsrummet och nöta Mario Cart med familjen, för tro mig det gillas hos oss! Fast..pappa är inte den grymmaste på det, men då är det ju bara extra kul å gasa förbi han hahah! :D
Vi ses!



//s

ny header

vi sa ju att vi skulle fixa en ny header. denna får vara tills vi skaffar en ny bild med ett annant format. :)

- m

årstider

nu känns det verkligen att det är höst! eller det känns inte som. för mig beror det på lukten. jag luktar mig till årstiderna.
det är svårt att förklara.. men alla årstider luktar på sitt sätt. ni kanske inte fattar så mycket men jag kan ägna mig en helt kväll att lukta på sommaren, hösten, vintern eller våren. på sommaren gick jag ut barfota på gatan med shorts och en tshirt. blött gräs, dimma och sådär sommarkyligt. sommar! sommar luktar blött gräs. den kvällen blev jag utlåst, men jag kom in efter ett tags bankade på dörren.


- m

Badminton

Ska äta palt straxt och sen blir det badminton, grymt kul! :D
Jag och Dennis var på biblan tidigare idag och lånade lite böcker så sen blir det att läsa massan och förhoppningsvis städa mitt rum, det behövs!!! ;)

Linnea hehe!


//s

hår! <3

Mina vänner vet om att jag älskar att färga håret. Jag har till och med gjort det så mke att jag har börjat tappa mitt hår rätt så mycket. Jag hade ganska tjockt hår förut. Men nu är det sjukt tunt. Så jag vågar inte färga mitt hår nå mer.
Men nått som bara mina närmsta vänner kanske har märkt är att jag får typ ångest när jag går förbi hårfärgerna! Jag kollar alltid på dom, och letar efter en snygg färg.
Igår bestämmde jag mej för något som jag tror att jag kommer ångra. Emelie trodde jag var galen då jag berättade det. Det är iaf att jag ska inte färga mitt hår på ett år! ;o 10 september 2010 - 10 september 2011! Det kommer blir ett tungt år! Jag älskar att ändra hårfärg..
Just nu saknar jag mitt blonda hår sjukt mke! de här kommer bli svårt...



håret jag får leva med i ett år..

-ece-

match!

nu ska jag iväg till luleå och spela fotboll. önska oss lycka till det behövs nog ;)

 visst är det snygg bild? ;)

// e

amerikas bästa dansare

deras hemsida står det att de är amerikas bästa dansare. det förvånar mig inte ett ända dugg! kolla bara på dessa videos. min insperationkälla till dansen! det var inte alls svårt, utan att tveka. fast jag tror inte att jag är den ända i världen. jag ska då se när dom dansar live, innan jag dör. det svär jag på!



- m

hemmakväll

Jag hatar att sitta hemma en hel kväll och inte ha något att göra! Då jag är hemma i mattis går det bra. Men jag kan inte komma ihåg en ändå gång jag och emelie har varit inne en hel kväll. Vi ändrar oss alltid i sista sekunden!
Men nu sitter jag iaf hemma och äter chips. Dom är inge goda, men jag äter dom bara för att jag har tråkigt. Funderar på att ringa nån social bara för att ha nå och göra.
Idag var jag linnea, Emelie, marre och kristina och dansade efter skolan iaf, sjukt kul! Fast det känns som att vi dansar hela tiden. Äh, det är ju kul iaf! ;)


egobild från dansen idag! ;)

-ece-

jag har svar :D

jag fick svaret på min fråga om sniglar idag ;)
jag har inte funderat på det för än nån dag sedan och jag ville veta om sniglar la ägg eller inte så jag frågade lärarna och mina kompisar och många andra men ingen visste så till slut googlade vi det.

iallafall idag slutade jag tio över elva, vi kommer ha sjukt mkt läxor har jag märkt vi har redan typ fyra i veckan och vi har inte ens börjat komma igång med allt än.

har ingen aning vad man ska hitta ikv men kommer väll på nått ;P

vad ska ni göra ikv då?

//e

Blandat

Jag har inte bloggat på flera dagar, vet inte riktigt varför men det har iallafall inte blivit av.

Idag var vi i spegelhallen och tränade dans, jag, linnea, marre, emma och emelie. Givetvis är det ju kul men jag har lite svårt att komma på nått att dansa och blir rastlös när vi inte har nått planerat. Har lite svårt för dansen också de andra har ju varit på dansläger (förutom linnea) och lärt sig grunderna på många danser och Linnea hon dansar ganska mycket själv och har gjort ett framträdande på skolan. Men jag då? Det ända med dans jag har gjort är nog att jag gick i balett när jag var liten, dansat lite på skolan och så kan jag lindy hop, men ingen av dessa kommer ju till användning när vi ska dansa tillsammans. Det blir alltså lite svårt för mig, vad ska jag göra när de andra tränar på sina grejer?

Nu ska vi snart äta kyckling, som i skolan men det gör inget. Pappa är grym på att göra kyckling så det kommer bli jättegott! Men vad ska man göra ikväll? Krypa ner i soffan och dra en rulle förmodligen! :D



//s

yesterday and today

Vad jobbigt vädret är just nu.. Då jag går ut till bussen på morgonen är det alltid jätte kallt och dimma, man fryser nästan ihjäl! Men sen efter 1 timme kanske försvinner dimman och det blir typ 20+ och seriöst, man svettas typ ihjäl! Imr blir de shorts. Jag lovar! 

Igår var det dans hela dan. Jag älskar att dansa! Först var vi i aulan i ca en timme. Sen drog vi upp till vuxenskolan och gjorde en studiecirkel. Fan vad profsigt det låter! ;) Så då fick vi nyckel till spelgelsalen. Så då gick vi dit och dansade ist. Det känns mke bättre då man har speglar!

'vi' Jag, marre, Emelie, Kristina och Linnea.

Dagen idag har inte varit särskillt speciell, vi har haft våran andra badminton träning. Vilket betyder FYS! Jag som redan hade träningsverk så jag knappt kan gå, herregud hur ska det bli imr?!?!
Nä, nu ska jag sluta babbla och gå och sova, är trött som jag vet inte vad!




-ece-

-

En sak jag har tänkt på är att jag kan välja vilken person som hellst och jag kan hitta något med den personen jag är avudsjuk på. Det kan vara allt ifrån hur dom ser ut till vilka gränser deras föräldrar sätter.
Och du kan ta den vackraste personen du vet, den som du tycker är helt perfekt och allt. Men den kommer ändå kunna säga något som den inte tycker om med sej själv. Än så länge har jag bara hittat en tjej som jag inte hittar ett ända fel på om man bara kollar på hur hon ser ut. Och det är JosefineFoxman.

Men även hon har komplex över sig själv.. Hon gillar inte sin näsa, läppar, händer, bröst och fötter.
Själv har jag ganska bra själförtroende, jag själv tycker att jag ser bra ut. Jag vet lixom hur många som hells som ser bättre ut. Men Jag tycker om mitt utseende. Jag är oftast inte blyg eller tycker något är pinsamt, vilket jag tycker är bra.
Josefine har skrivit ut vad hon har komplex över på sin blogg, och jag tror inte den är så liten? Det skulle jag aldrig våga göra. För om det är en sak jag hatar så är det att visa mina dåliga sidor, och att verka svag.

med/utan smink.
Sånna här bilder hatar jaag oxå att lägga ut, hemskt! ;o




-ece-

dance crew



vi har dansat hela dagen idag! ont i fötterna har man och träningsverk sedan igår från badmintonträningen. biden är tagen i spegelhallen. fast det är inga speglar som syns just på denna bild. visst skulle vi dansa på fredag...? aja, skoj hade vi iaf!

- m

misslyckade bilder till den nya headern



hörni tjejer... vi måste göra en ny bild. är det okej? det är nått fel med formatet.
- m

mobilblogg-skolan

HEJHEJ, JUST NU SITTER JAG OCH EMELIE OCH VÄNTAR På ATT MARRE SKA SLUTA ;b SEN SKA VI RINGA KRISTINA OCH LINNEA Så ATT DOM OXå KOMMER HIT, Så SKA VI DANSA.. YAY! HÄHÄ, MIN MOBIL ÄR LITE ANNORLUNDA Så DET BLEV TYP CAPS På HELA INLÄGGET MEN SKIT SAMMA ;)

ont i halsen

nu sitter jag här och ont i halsen har man, vi hade badminton träning idag tror det var det har varit sjuk men ville ändå träna för det var så länge sen.

vi hade no idag och vi jobbar om stenar så jag fattar ingenting. alla ser ju likadan ut men jag har pluggat lite så jag fattar lite mer än jag gjorde idag på skolan ;p
 
jag vet inte varför men idag i skolan börja jag fundera på om sniglar lägger ägg ;o

gör dom det?
jag har ingen aning 

// e 

älvsbyn! <3

hehe, kollade nå nummer på hitta och så var de från ä-byn. Och då kom jag ba på hur sjukt jävla mycket jag saknar älvsbyn! Verkligen det bästa med sommaren! <3





-ece-

badminton,

hehe, jag har faktiskt en anledning till varför jag inte har bloggat. Jag hade glömt bort lösenordet! Hahaha, emelie, marre och kristina ni fattar nog inte hur de kan gå till. Men det är sant! Jag lyckas med det som inte går..

alldeles strax ska jag äta, mami är duktig och lagar mat! Sen ska jag bege mej upp till jokkmokk för första träningen efter sommarlovet. Fan vad kul!
Idag på skolan hade vi orientering oxå, häh de suger. Men ja, det blir väl kul om man går med roliga, vilket jag gjode idag! ;p






-ece-

kul

det verkar som att det är bara jag som upptaderar. kul och ha två bloggar. och ena är som man är fyra på och resten av dom tre inte bloggar..

- m

väderbuddah

det ser ut att bli regn... hoppas att jag inte har rätt!
emma och emelie kallar mig för väderbuddah för att jag sa vad det skulle bli för väder varje dag när vi var på danslägret och jag hade rätt alla dagar. molnen ser oroande ut.. vi får hoppas på det bästa! :)


- m

städa

jag måste städa.. men jag orkar inte! kläder, böcker, pappar, tidningar, sladdar och påsar över hela rummet! ;) måste tvätta alla mina kläder också.. det ekar i min garderob! kolla själva!


- m

morgon!

när jag vaknade imorse eller det var halv två men iallafall så hade jag jävligt ont i nacken/ryggen jag har gjort.
men det är ju inte roligt att man har match imorrn och man kan knappt röra den ;(

nu ska jag gå ner och få marsage av min mamma :)

ha det bra

// e

Sathurdaymorning

Gomorron alla morgonpigga!
Idag ska jag städa ganska så mycket -.-, men det behövs!
Ska även dra fram symaskinen och fixa lite på den :D!
Men nu ska jag äta frukost iallafall!
Ha en bra dag! ;P

Blåbär, gottis!


//s

ica

ska på ica snart efter att jag har ätit å sånt. nu ska jag äta chips som jag längtat ända sedan måndag! det blir antagligen lättsaltade eller cream cheese chips. ;)

- m

kanot

sry för att jag inte har bloggat, men jag har inte orkat.
det va iaf kul på kanoten! som emelie skrev så sov alla förutom jag, emelie och jesper. ;) jag satt och garvade så hela tältet skakade (kändes det som) om nån baddräckt. vi kom in på ämnet baddräcker, så berättade jesper om nån kille som han skulle hjälpa att ta på sig en sån där drykardräckt för att han skulle göra nått(?) sen så sa han att det tog 10 jävla minuter och det var så roligt, tyckte jag, så jag började garva!

jag tog inga bilder när jag va där borta..


- m

<3





-ece-

balett!

hahaha, jag hittade en video från i sommras då jag, marre och emelie var på dansläger. På den här videon dansar vi iaf balett. har nånstans en video med modernt, ska försöka få upp den nån gång oxå..


hahah, jag ser ju lite spec ut ;)
videon hittade jag här
saaaaknaaa ♥

Nattinatti

Huvva vad trött jag har börjat bli på kvällarna :O! Somnar 10 vaknar halv 8 (har haft sovmorgon till 9 varje dag denna vecka) så tekniskt sätt borde jag inte vara trött men jaja bara att acceptera antar jag ;D! Nu ska jag då borsta tänderna och gå och lägga mig, skönt! ;)
Sov sött! :)

//S

hemma!

nu är man hemma efter att ha varit och tältat på tallhollmen (stavning) en ö mitt i ingenstans. vi har iallafall haft hur roligt som helst fast det har varit kallt..

fast inte när man skulle sova bara på dan och det där ;)

andra natten sov vi sju i ett fyramannatält, det var jag emma olivia emelie marre frans och jesper, roligt var det då fast alla somna förutom jag marre och jesper vi låg och skratta det var inget som var särskilt roligt vi var bara väldigt övertrötta.

ni ska få se nån bild på en glassmarskin ni märker vilken det är ;)




hahahahaha min fina vattendräkt ;)








jaa söta bilder va? ;)

// e

hemma!

Jag kom hem för ca en halvtimme sen. Jag har inte hunnit göra något annat än att duscha, inte ens logga i på facebook! ;) Vi har haft tre is kalla dagar, men kul har vi haft ändå! Första dagen kantrade jag och emelie stenman. alltså att kanoten välter. det var kallt som jag vet inte vad. Och dom andra var jätte långt borta så dom märkte inte att vi var borta förens efter ett tag. Myysigt, eller så inte.. Nä, nu får marre eller emelie berätta resten, jag ska läsa nå bloggar och kolla facebook♥







-ece-

RSS 2.0