just nu


emelie är less på att jag sitter vid datan..

hon är på väg att anfalla

hon attakerar och skriker HOJAA

jag försöker försvara mej och ropar desperat på hjälp!

jag dör.

men emelie kan inte leva utan mej så hon tar självmord!


SLUUUUT! :D

loveyah


ikväll kommer den här snygga tjääjen! Och imr ska vi till storstan
boden! ;) Jag längtar! :D

-ece-

sjukling

har blivit förkyld ni också... fan! jag tror inte att det blir nått umeå för mig inte. vad ska jag å hitta på?
Jag har alltid otur på lov!
Sportlovet jag hade väääääldiga problem med magen
påsklovet spydde jag
sommarlovet blev jag förkyld
och nu
höstlovet
blir jag förkyld igen!


- m

nej, jag har inget liv.



lägg märke till att det står "29 fler liknande händelser" under om flesta ;)

igår!

marre har laggt upp bilder från igår men jag tänkte att jag också kunde göra det ;)
vi hade iallafall sjukt roligt igår kan man säga.

halloween












- m

vad ska rubriken heta idag?

vet ni? jag diggar tidsinställda inlägg! :D men vet ni vad som är sjukt? haha... jag har varit borta från skola så pass länge att jag har börjat stava fel till allt xD..det tog typ 5 minunter att komma på hur man stavar till tidsinställda inlägg ;O! i vanliga fall skulle jag inte ens ha funderat på hur man stavade till det utan det skulle bara ha kommit av sig själv! det här inlägget är iallafall tidsintällt för skojjskull! ^^
har inte så mycket mer att skriva så, ciao babes! :)

Haha, fast jag kan faktist stava till wierd! ;)



//a

klart

bara så att ni vet så är detta ett tidsinställt inlägg.

GODMORGON!
har jobbat ikapp 2 kapitel idag, jag och sofia har ett vad att båda ska hinna ikapp dit vi ska vara innan fredag. jag har gjort alla tal som man ska ha gjort, matteläxorna är borta så jag känner mig ganska fri just nu. :)
är på tiopotenser just nu. jag tror att jag kommer att klara det! :)

törstig tjej..

- m

badminton!

jag var ju till norge och spelade för sverige det gick bättre än jag hade trott jag kom trea i singel och fyra i dubbel. jag har bästämt att jag ska börja spela i B för vi möter ju bara folk från klubben och vad är det för ide att fara till ett annat ställe för att spela mot jokkmokkare. jag kommer säkert bli utklassad men hur ska man kunna bli bättre om man spelar mot samma persioner hela tiden? ;)                                                                              



//e

tidig kväll

jag har varit törstig hela dagen idag, typ! har pluggat mig framåt 2 kaptiel idag! :D ska börja på det tredje snart. ska gå och lägga mig kl 9 ikvl. för ikväll ska jag sova!
Nu hinner jag inte skriva nå mer, för jag ska göra lite på HKn, tekniken å matten.


- m

sidecut!

jag tror inte att jag har visat upp det på bloggen än?
men iaf har jag klippt sidecut! Och dessutom är jag sjukt nöjd!
fast jag fattar inte hur jag vågade ;o


det blir inte så långt inlägg för jag måste plugga ;'(

-ece-

om jag åker..

jag funderar på om jag ska åka till Umeå. tar bussen ner och bussen upp. men jag har inga pengar att shoppa. elr joo de har jag, men jag är ju så snål om mina småttingar som ligger på banken och väntar på att jag ska använda dem. min bro kmr kanske att åka till östersund nu på fredag. pappa åker till lyxele (stavning?) och mamma blir hemma. jag vill inte bli var hemma själv, när kompisarna är borta. jag vill ju inte slöa bort allt.

min gamla skola

- m

Testing!

Okej, detta är ett tidsinställt inlägg så ifall ni läser detta har allt funkat som det ska!
Eftersom blogg.se har fixat så man kan skriva tidsinställda inlägg tyckte jag att det var på tiden att jag provade det! :) Har inte så mycket mer att skriva just nu förutom att jag ska kila i säng och vila lite för att sedan fortsätta med det otroligt tråkiga Tekinkarbetet! Kul va?



//s

kinesiska

jag håller på att leta efter en språkkurs med kinesiska! jag vill ju bli utbytesstudent i Kina eller USA. Engelska lär jag ju mig i skolan, men gör man de i skolan? nae, inte precis. ;) ju tidigare man lär ett spårk ju bättre blir man..? kanske sant. jag vill då lära mig kinesiska. ska ju kanske bli tolk.
om jag hittar en gratiskurs som man får prova på är jag ju på vägen. :)
men det blir väldigt mycket skola! självstudie med kinesiska och så skolan. som om att jag inte har tillräckligt mycket nu..?


- m

halloween

jag har lixom aldrig gillat halloween, elr joo när jag bodde i Umeå. men jag flyttade slutade jag gilla det. puts-veck..
men att tänka på att man ska klä ut sig och vara barn igen, varför inte? :)
jag är sjukt taggad, varför inte. jag ser nog emot att vara liten igen. att få vara barnslig utan att någon bryr sig. att man går omrking i prisseskläder utan att någon kommeterar.
jag längtar!
tror inte att jag har längtat efter halloween så här mycket sedan... jag orkar inte tänka!
jag och emma planerar saker, fyfan vad kul asså! :D
jag har så mkt att se framemot månaderna som kommer, så jag kommer att vara happyhappyhappy!


- m

jordensundergång?

alla har väl sett flimen 2012 om jordens undergång? eller iaf hört talas om den?

jag tycker inte om filmen för att allt var så precis. Och jag trodde verkligen inte att det skulle hända. Men nu vet jag inte. Jag har läst sjukt mycket saker om en extra planet som heter Nibiru. Den ska tydligen genom vårat solsystem oh sen typ ut igen? Och då denhär planeten hamnar mellan jorden och solen blir det en massa naturkatastrofer. Jordbävningar, vulkanutbrott, tsunamis, en ny istid på vissa ställen och nordpolen och sydpolen hamnar nån annanstans. och efter nån dag flyttar den på sig, och då slutar allt. Men då har 2/3 av befolkningen dött ;o Och dom som överlever ja, dom får typ leva på stenåldern. Om ca 2 år kommer detta att hända. hjälp! altså, det här händer inte ofta nästa gång är typ 3600 nån gång..

 
tolfte planeten är Nibiru..


Jag är rädd!
men om jag dör när det här händer vet jag iaf vem jag vill dö med! ♥


-ece-

vinter blä.

vem vill äta isglass i december eller dricka varm glögg en het julidag? Precis. Och jag är ett sommar barn, jag må vara född på vintern men jag är trots allt ett sommar barn. Det är DÅ jag lever, nu.. Ja vad sjutton gör jag nu? Jo jag ÖVERlever för att kunna vakna till liv om ungefär 5 månader. Tragiskt? Ja! Sant? Ja. Fan vad vilken ärlig människa jag blivit, men ni ville ju veta såå…

Det är inte lika kul att festa byxorna av sig i 20 minus grader, eller ta kort på sina kläder som får en att se ut som en michillin gubbe. Och skriva om sin vardag? Fryser, frös, sushi, springa från butiken till något varmt, frysa, hem, sova. Ah ni fattar

-ece-

så mycket att göra, så lite tid

ska kanske till umeå under höstlovet, jag o mamma har pratar om det. mamma o pappar jobbar under höstlovet så det blir inget att åka till London.. :( men jag kommer nog att åka dit under sommarlovet i 9an tror jag. ;p
om jag får mvg i matte, kemi o fysik så får jag åka själv till London. Och så har jag ju en bro som jag kan tjuvkika på om jag ska ta nv elr inte. :) men jag jag vill ju bli meterolog och bo i New York, men jag har så mycket i livet att göra. tex att gå kinesiska muren innan jag är 24 och det tar ca 1-2 år, va jag har räknat ut! ;o


- m

dance your feet off!




hehehehehe, här har ni en video när vi dansar och en när emelie misslyckas totalt, men gullig är hon ju alltid! :D
jag orkade inte fixa rubrikerna. får fixa de nån annan gång. :)

- m

hahah

jag tror jag dör! ;)
johanna visade mej den här filmen nyss.
yeah, jag är en fjortis från norbotten. hahahah!

checka snyggingarna på 1.24 ;)

-ece-

hemma igen,

nu är jag hemma efter typ 14 timmars bussresa, :D har haft sjukt kul och fått många nya kompisar, det gick inte så bra första dan när vi spelade för sverige men alla gjorde sitt bästa och man kan väll inte göra mer än sitt bästa? ;) iallafall har det oxå kännts väldigt tomt utan emma vi gör typ allt tillsammans så det kändes väldigt tomt att fara till ett annat land utan emma. jag orkar inte ladda upp nå bilder nu, har väll inte så mkt mer att säga just nu, 

//e

 

good news

emma! jag har goda nyheter! :D
jag kanske visst kan åka på dansläger. konfan är till 7-25 juni och danslägert är ju från 30 juni till 6 juli. och jag far på kalvmärkningen typ veckan efteråt. :) så jag hinner åka. så om jag åker så ska jag bara spara ihop typ 2000 kr för att få åka. för konfan kmr att bli lite dyr.. men pengar är väl till för att användas? ;)

danslägert i år. jag skulle be emlie att ge mig kameran. men det ser ut som att jag ska ta på emmas rumpa. ;)

jag hade bråkat med emelie och emma för att jag kände mig som det femte hjulet när jag var med dem. så jag ville inte åka på danslägret först. men det löste sig och vi hade grymt kul på danslägret! det sämsta var att jag var den lilla nörden att jag inte var ute på natten, då hände typ de mesta. men jag ångrar inte att jag följde med emma och emelie när vi gick ut och var ute till halv 4-5. och det var sen sista natten...
och det var så vi kom på att vi skulle börja dansa i Jokkmokk. när jag kom hem kunde jag knappt sitta stilla när jag lyssnade musik.
jag kan inte fatta att jag bråkade med er!♥

- m

stamp on the ground

jag ligger grymt långt efter matten, och jag som ska gå nv.. kollade i min bros mattebok i går. det verkade ju inte så jättesvårt. eller? Jag kollade bara på ekvationer. men jag har typ ett år kvar att välja. men jag ska ju kanske bli en meterolog. haha, en meterolog som bor högst upp i en skyskrapa i New York som bakar pizzor, är konstnär och jobbar om knölvalar. Det är vad mina kompisar ser mig som i framtiden. hehe ;)

bildbrist burkar det kallas..
- m

hårdträning!

Jag måste börja göra armhävningar och sånt där skit. För jag är aldreles för svag i armarna för att dansa. Jag och marre ska göra nå steg då man typ ska hoppa på armarna eller nå. haha, låter helsjukt. Men iaf så är jag för svag för de! Just nu kan jag knappt göra en armhävning! så nu blir de typ armhävningar varje dag :p om jag orkar..
sen har jag lovat linnea att jag ska göra en grej nästa badmintontävling. höhö, så jag måste typ ut och springa och en massa. Vad fan har jag gett mej in på??? jag är typ världens lataste person inte nån jävla hurtbulle!


just nu, äter en kaka :D :D <3
Det börjar bra...

-ece-

lyckat!

emma har ju skrivit det mesta, men kvällen blev lyckad! :D trötta gänget på morronen.. om det inte vade varit för mig och sofias spanskaförsälningsmjukkakorförsälning (långt ord..) så hade vi nog sovit till 3-4 tiden?
vi somnade inte 5! ;)

jag har ingen bild att bjuda på idag. är alldeles för trött,

- m

.

Kvällen och natten blev sjukt rolig!
Fast jag har inte sovit många timmar inatt.
Jag är as trött så jag tror jag ska gå och
lägga mej och sova några timmar till :D

-ece-

tonight gonna be a good night!

Kom nyss hem från skolan. Jag slutade ca 13.30 sen gick jag, marre och linnea och dansade. Det är lite tråkigt att vara ensamma, men det funkar det oxå.
Ikväll ska jag till marre. Vi är några stycken som ska sova där inatt. Det kommer bli sjukt kul tror jag! :)

-ece-

hur ska man kunna vara hel, när ens andra halva är borta?


jag saknar redan emelie. och hon har inte ens komit fram ännu.. 4 dagar till blir hon borta..

som dom flesta kanske ha fattat har emelie farit till norge och ska spela badminton. Det har inte blivit så mycket skrivet om det på bloggen. Men jag hoppas på att emelie skriver om det när hon kommer hem.
Som ni kanske har märkt är jag och emelie typ ihopväxta. Vi är med varann istortsätt hela tiden. Endel brukar skämta om att vi delar liv. Men det är väl nästan sant. Det känns sjukt tommt nu då hon är borta. När hon for tog hon med sej halva mej. Utan emelie, ingen emma! Och även fast jag pratar med henne i tele hela tiden saknar jag henne hela tiden. Och det tror jag folk märker på mej..



nej, nu ska jag gå till stallet. Min stackars kanin vill säkert ha mat ;)

-ece-



....

här har man öppna sår och det bästa ni kan göra är att strö salt!? jag låsas som inget men på insida är jag faktikt en människa med känslor precis som ni varför tror ni att jag är mer än mänsklig. jag försöker hålla huvudet högt men det är inte lätt när ni trycker ner det hela tiden! tyckte om dig trodde du var helt okej men jag tvivlar fan på det nu!!  är det meningen att man ska vara rädd för folk för att dom inte har nog stora hjärnor för att tänka, helvete vad läss jag blir dags att börja andvända nöten i era skallar eller nått?!?!

en saknad

jag saknar någon just nu. det går bara inte att beskriva. jag vet inte vad det är jag känner, jag hoppas bara att det ska försvinna.. att det ska försvinna när jag är tillbaka. Jag minns nästan allting. men jag har nästan ingen som helst kontakt. vän med på facebook, men hur mycket hjälper det från en skala till 1-100? känner igen mig? vet inte. när jag tittar på bilder, känner jag ett sting i hjärtat.
Det ända jag kan göra är att hoppas...

- m

jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar

inatt har det snöat som in i helvete! det kan man väl kalla det riktiga snön. mina skor kommer att blöa innan jag kommer till skolan, men det får jag leva med. :)
igår försvann den första snön, men så kommer det ännu mer.
ni hade fel, jag är glad idag! :)


- m

emma, minns du?



- m

dubbel






emma och emelie spelar dubbel! :)

- m

-

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, aldrig någonsin..

emelie, vet du vem jag tänker på? <3


-ece-

matte -.-

jag sitter och pluggar matte just nu. trött, efter bara några timmar sömn inatt. jag säger så varje kväll, men ändå så går jag och lägger jag mig 11. ska gå och lägga mig tidigare ikväll, men jag måste typ räkna minst ett kapitel för att komma ikapp de andra elr..? men det kan inte förstöra mitt bra humör! fick nyss ett gott skratt, vilket gjorde det ännu bättre! :D


- m

badminton!

Den här helgen har varit sjukt kul! och jag har varit så sjukt taggad så det går inte att beskriva. Jag ville spela hela tiden. Men ja, jag har ju en skada i foten. Så jag har bara spelat dubbel. Och det belv bara 4 matcher.. Men jag och emelie vann! :D jag är sjukt glaaad! :D Men jag tycker att vi har börjat sammarbeta mycket mer. Och blivit mycket bättre. För själv tycker jag att vi har spelat sjukt bra i helgen!
Ni ska få bilder imr, för jag hittar inte min USB-kabel ;p

-ece-

dom bästa

emelie och emma i dubblen för dom som undra. grattis till dom! :D helgen var helt lyckad. vi jokkmokkare har märkt att det är bara Jokkmokk som spelar sista finalen. alltså allitd den sista! man kan väl kalla det sista-finalen-''förbannelsen''. fast... det gick ju bra för jokkmokk som alltid! :D
helgen blev awsome, om man åker iväg med dom bästa så blir det så! :)






mixfinal, som jag och nicklas vann mot jacob och julia.



förlåt! men jag var bara tvungen ;)


-
m

mobilblogg

hejhej, just nu sitter vi i en svettig sporthall i gammelstan och väntar på att våra matcher ska börja. jag och emelie har vunnit alla våra dubbel matchen så nu har vi bara finalen kvar! höhö, mot marre och kristina! vilka tror ni vinner? :)

tidsfördriv!

Namn: Maridja Margareta Afra Pirak Sikku
Piercingar: inga
Tatueringar: ingen
Längd: 1.51,5 sist jag mätte mig :)
Skostorlek: 36-37

Hårfärg: brunt,blont, rött och min naturliga färg :)
Är du kär i någon: nope
Önskar du att du bodde någon annanstans: ibland, ibland inte.
Tänker du på att ta självmord: nae

Dricker du alkohol: neju
Röker du
: nej
Vilket shampoo använder du
: tigi
Vilken parfym använder du
: olika!
Vad är du rädd för
: att fiska ska komma och bita av mig mina tår när jag badar i sjöar.. :(
Gillar du att tvätta: nej?                                                                                                                       Gillar du Berg-och-Dalbana: ofc!

Senaste:

Film du hyrde: Wall•e
Film du köpte: så längesen så jag minns inte ;)
Låten du lyssnade på: knockout

Personen du ringde: mamma
Tv program du tittade på: smallville tror jag
Personen du tänkte på: ..

ANTAL..

Gånger du varit kär: hmmm... 1...2...3...4...5 kanske?
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dig: hur ska jag kunna veta?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: vet inte
Ärr du har på kroppen: typ 50 på halsen, jag skojar inte!

SENASTE..

Personen du fick mail av: facebook...?
Personen du fick brev av: svenska kyrkan -.-
Personen du fick sms av: emelie
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag

Saken du köpte: godis, tror jag
Vad har du gjort idag: dansar å en massa

Var det kul: joo de har de väl ;)
Hur tidigt stiger du upp: 7 typ
Gillar du att slåss: när det gäller på skoj.. ;)
Vad ska du göra idag: packa..
Är du seriös: nu? kanske
Vad är du allergisk mot: pälsdjur

Var har du ont: ögonen
Använder du hårspray: sometimes

 

- m

check


  1. äta
  2. handla till badmintonen
  3. packa
  4. packa upp
  5. plugga på spanskan, trots att jag kan den tror jag...
  6. plugga matte
  7. städa
  8. tvätta kläder
  9. lämna igen en film
  10. ladda över musik till min mobil!
ovanligt för mig, men jag orkar inte ladda upp bilerna som jag har shoppat från stlm klicka här för att se dom. jag ska packa nu sen så ska jag göra lite matte. så har jag gjort allt som jag ska ha gjort idag! :)

- m

<3

jag saknar dig syster.
vi var fan varje dag med varandra förut.
tänk på att det snart gått ett halvt år utan min andra halva.
ett halvt år utan att vi nästan varit med varandra nån gång..
vi satt fan ihop förut. vi gjorde allt tsm.
skrattade, grät, bråkade,
vi har båda hittat nya vänner, kanske tillochmed nya bästavänner.
vi har tagit tag i andras händer, tagit nya steg mot framtiden och dagarna som kommer utan varandra.
men ändå så vet jag, att någon stans i mitt hjärta, finns en bild på en av mina bästavänner.
personen som räddade både liv å döden.
personen som alltid fick mig le och skratta, som hjäpte mig upp när alla andra ville få mig ner.
som stod vid min sida fast alla sa du gjorde fel .
som inte släppte taget om min hand, som offrade allt för just min skull.
du är speciell du betydde allting för mig.
tiden utan dig har varit riktigt jävla hemsk.
så mkt har hänt, så mkt saker som bara du kunde ha fattat.
men ingen sandra har funnits att prata med.
jag vet att du alltid hade funnits till hands om jag hade velat prata med dig.
men det kändes fel just då..
det kändes inte som att jag kunde snacka med dig just den tiden.
när vi knappt sagt hej till varandra på så lång tid och allt..
men endå så var det dig jag ville prata med.
jag tänkte prata med dig. på ett halvår händer mkt.
man förendras mkt
och det har vi båda gjort.
ska jag vara ärlig känner jag knappt igen mig själv längre..
och både du och jag har förändrats.
men min kärlek till dig ändras aldrig.
du är min syster och så kommer det förbli.
även om det inte varje dag längre är vi..
du träffar många som är mkt bättre än jag.
som verkligen får dig må bra.
men den tiden det var vi kändes det värkligt.
du var allt för mig, jag var allt för dig.
en tid i livet var det bara vi .
den tiden älskade jag, men den är förbi.
jag saknar ditt skratt jag saknar dig sång,
jag saknar ditt leende gång på gång.
varje dag som går utan dig,
är som att sitta på botten av helvetet för mig.
du hittade vänner som var bättre än mig,
men jag svär, jag hade gjort allt för dig.
jag skulle göra allt för att få dig tillbaka,
utan dig är det ingen mig.
utan dig kan jag inte leva.
det var du som alltid fick mig överleva.
överleva en dag av sorg och smärta,
såren som gjorde stora hål i mitt hjärta.
min syster försvann och mitt liv likaså.
utan dig, jag visste inget skulle gå.
men nu sitter jag här med tårar i mitt öga,
tänker på dig min älskade flicka.
lilla sandra jag älskar dig så,
önskar bara att du kunde förstå..
tiden utan dig var som ett halvår utan att andas.
känns som jag suttit och hållit andan..
den tiden var tiden med en känsla som var så bra, så stark så underbar.
jag tittar på dig, och jag ler verkligen då.
på riktigt, som det var så länge sedan jag fick göra.


jag älskar hela dig inte bara ditt utseende.
din personlighet ditt undebrara leende.
du är så underbar snälla ge mig en chans,
vill bara va me dig å ingen annan stans !
men nu lever du ditt liv å nu lever jag mitt,
man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
men jag tänker på dig varje dag varje minut,
jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig,
du var så jävla mkt du var allting för mig,
du var den jag kunde prata med när jag mådde skit,
det är tack vare dig som jag tagit mig hit,
alla stunder som vi skrattat har du glömt var enda en,
vill bara ha tillbaks tiden med dig igen,
vi hade ett språk som ingen annan förstod,
och när jag kolla på dig förr så stod du å log.

så fucking jävla bra text.
stämmer verkligen.
jag vill ha dig tillbaka, ja vill ha tbx tiden med dig igen sandra..
jag tackar dig för allt, för alla stunderna som var..
du var allting för mig syster och bästavän.
utan dig känner jag mig inte hel.
bara av att få vara i din närhet blir jag lycklig.
tack för allting sandra.
du är värd allt man kan få.
alla jordens hjärtan, både stora som små.
jag älskar dig !
du har mitt hjärta i din hand, men det rinner ut som sand..
syster, bästavän, andra halva, sepe haha, å allt du är te mig.
jag älskar dig. och jag kommer inte glömma dig.
det hoppas jag duvet..
sandra norlen, du känner mig nog bäst av alla,
även fast vi ifrån varandra varit i snart ett halvtår.
men tiden utan dig har inte läkt många sår..





-ece-

jag måste...


  1. äta
  2. handla till badmintonen
  3. packa
  4. packa upp
  5. plugga på spanskan, trots att jag kan den tror jag...
  6. plugga matte
  7. städa
  8. tvätta kläder
  9. lämna igen en film
  10. ladda över musik till min mobil!
- m

här finns ingen rubrik

det är hur drygt som helst att sitta på en flygplats och vänta i 1 timme å 40 min till!
jag kommer inte hem först 2 på natten, men iallafall. :)
det har varit grymt här i stockholm, och jag har inte shoppat upp alla mina pengar. jag känner mig stolt. ;) har köpt ett par skor, 3 par leggings, en kofta, en tröja å en massa mer.
ska nog sluta nu. vi höres!


- m

trött på allt skit,

nu är jag trött på den här skiten, läss läss läss är vad jag är, man försöker men allt blir bara fel hela tiden..
jag har gjort det jag kan men om det inte räcker så vad i helvete ska jag göra?!?
och att man har så jävla många läxor gör inte saken bättre..

//e

jag gillar punkter

Jag har upptäckt att jag gillar punkter? ..........
Hahaha, jag vet inte varför men jag tycker det ser coolt ut då alla ser likadana ut....... OCH DET ÄR ALLTID LIKA LÅNGT AVSTÅND MELLAN ALLA!......... haha, borde datorn aldrig göra fel? :o .....
..............................................................................................
Jag kanske låter lite speciell men jag har aldrig sagt nå annat faktiskt... ............. ;)

-ece-

här är en rubrik!

just nu är jag sjuuukt trött!
såg nyss klart karate kid, asså sjukt bra film det är! ska se om den när jag är hemma igen. jag satt och skakade i en hel timme, varför vet jag inte. jag tror att jag blev sjukt peppad att träna. trots att jag har tränat ikväll. men jag menar alltså riktigt pepp.
att ta i så mycket jag orkar, det är vad jag gillar. alltså då menar jag med tacklingar å sånt. dom som känner mig vet! ;) jag ska kanske bli utbytesstudent och hälsa på min kompis i USA och börja rugby! :)

för att ska bli roligare.

- m

...

känner ni att ni glidit isär från en vän? det har jag,
det är ceclila, vi gjorde jätte sjukt mkt saker och kunde ligga och garva åt allt och inget,
sjukt mycke jag saknar allt det just nu. jag vet inte riktigt vad det var som hände känns som det gick så fort att man inte hann tänka innan allt var borta. tiden kan göra mer än vad man tror känns det som, och nu när det är så jävla mycket läxor så finns det ingen tid över att vara med henne när hon far till boden varje helg ;(

men en sak är säkert och det är att jag saknar henne,

jag har ju självklart dom bästa kompisarna som finns inget snack om saken och dom vet vem dom är ;) <33 

//e

dansen

Vi har börjat med en ny koreagrafi till dansen, och jag älskar den! Den är sjukt jävla kul. Fast svår.. Jag kan inte alla saker än. Men jag får jobba på det. Vi har gjort ca 2 minuter på dansen. Och jag skulle gissa att det är hälften kvar? Våra ideer börjar ju ta slut. Men vi ska väl hitta på nå! Förhoppningsvis hinner vi klart iår! ;-)
Nej, men jag tycker faktiskt det går sjukt bra med dansen!


låten vi dansar till! :D


-ece-

vilken smart idee!

är så jävla förbannad på min mentor! hon verkar inte fatta att jag och mamma landar kl 12 på natten och mamma kanske inte orkar köra från luleå till jokkmokk, när det är mitt i natten? ändå får jag inte ledigt.
'' du har så kort dag så att du orkar. du slutar klockan 12 och så kan du gå hem och sova.''
vilken jävla smart ide! gå och lägga sig mitt på dagen när man kanske har annat att göra? så har man spanskaprov på morron som man får betyg på!
man kanske får IG för det? jag sover inte 5 timmar per natt och det skulle vara jävligt skönt att sova efter en lååång dag!

jag och mamma åker till stockholm på onsdag och så kommer vi hem somsagt på torsdag/fredag. närmare fredag än torsdag.


- m

dom ser det som normalt

jag har fastnat totalt, men folk ser det som normalt.


- m

du kan inte räkna med att jag är mer än mänsklig

Vet du vad? Du kan inte räkna mer än att jag inte mer än människa. jag kan inte komma ihåg allting. om man är i en grupp ska man hjälpas åt.
eller ska man inte det? det kanske du inte tycker.
om man är med och dansar så ska man inte bara ligga på golvet och skratta. kallar du det för dans?  själv tycker jag inte att det inte ser ut som att man dansar. du kan väl iallafall försöka?

du himlar med ögonen mot mig. det påverkar våran vänskap. som du behandlar mig behandlar jag dig tillbaka. det är inte bara dig utan alla! jag älskar dig som kompis, men du måste också förstå. allt hänger inte bara på mig. utan alla.

- m

...

Jag kommer sluta med dansen, efter 8ornas. Det är väl bäst så antar jag.

sjukt less.

Jag är sjukt less på folk som inte bryr sig just nu.
Personen jag syftar på vet nog vem den är. Men altså antingen är man med i något eller inte. Man kan inte bara vara med ibland då det duger för en själv. Vi är en grupp, och jag vill inte att nån som helt och hållet skiter i det här borde kunna säga att den är med i vår grupp. Just nu tycker jag att våran grupp består av 4 st. För jag räknar inte in dej i gruppen. För du är aldrig där. Det stör bara dom andra om man inte är där. För dom måste ju visa allt för den som har varit borta. Du visar ju ingen som helst respekt till oss som verkligen vill det här. OCH TAR DET SERIÖST! och om gångel du väl har varit där har du inte varit speciellt fokuserad. Är det okej att vara på 2 lektioner av 8? Nej!
Som sagt, antingen är man med eller så inte. BESTÄMM DEJ! Jag är inte den enda av oss andra 4 som tycker det här. Du kan ju höra av dej hur du vill ha det för nu är jag less på det här!

Jag har inget som hellst emot dej som person eller vän eller nå det måste du förstå. Jag är inte sur på dej. Men jag vill inte att det ska vara såhär. Jag är less på ditt beetende. Och att du tar oss i sista hand.



precis som det ska vara.


-ece-

nästa

nästa: sängen!
trött är man och ensamm hemma just nu! men jag har matteläxa och samiska kvar... jag är glad över att jag gjorde över hälften av matteläxan igår. jag får träna hårt imorron med samiskan. får be sofia förhöra mig i skolan. :)


- m

happygirl!

ni kan inte bara fatta hur glad jag är just nu! jag har hittat min mobil. det känns som att emma är den bästa personen i världen bara för att hon sa en fel mobil!♥ den är nu beställd, och jag sparade flera tusen på det. snacka om att jag kommer att vara rik efter det här!
det känns som att mitt liv inte kan bli bättre, trots att det kan bli  mycketmycketmycket bättre!

konstig bild, men vad gör saken bättre för att jag säger det? ;)

-
m

häst! :D

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag!

haha, jag har ridit hannas häst! ;-) Han är sjukt tjurig. Fast det kanske är för att jag typ inte vet hur jag ska göra.. Men jag tycker det gick hyffsat bra för att var första ggn!

Sen gick jag och Hanna hem till mej gjorde smoothie och spelade wii! ;-) Och nu har jag tänkt duscha och sen sova..


seriösare blir jag inte! ;)



-ece-

...

man får kyssa många grodor innan man hittar sin prins ;)

//e

dansen



här är videon från våran dans. varning! oseriöst en smula!
okej, en smula var att underdriva. VARNING! OSERIÖSA TILL 100%
hahahahahahahah!
vi är Jokkmokkare allt!

- m

flygande glassar på marken

jag vet att klockan är mycket och att jag å sofia måste sova, men vi vill inte ;)
vi har skrattat typ ända sen jag kom hit!
nu ska jag förklara rubriken. jag, sofia och cindy var och snurrade så att cindy tappade sin glass så att den flög! så hittade vi den, efter många misstag av att trott att löven var en glass så hittade vi den. när jag skulle ta upp cykeln så hade jag min glass i munnen så började jag skratta så att den hamna på marken. ;)

gammal bild

- m

middag

Nu har jag nyss bytt om och gjort mej klar.
Jag ska nämligen iväg och äta middag hos
min morbror! :) Sen ska jag fråga om nån
kan skjutsa upp mej till jokkmokk. Så jag
kan sova hos emelie. Som ni har märkt
klarar vi oss inte länge ifrån varandra..
Jag saknar henne redan, och de var 3 timmar
sen jag träffade hon.. haha ;-)
Iaf hade jag tänkt visa en "kvällens outfit"
Jag har nästan bara på mej saker som jag köpte
idag :p


grå tröja; lindex 299:-
Svart linne: lindex 49,50:-
Tights: Jive 179:-

eftersom att ljuset var så dåligt tog jag en till bild på tightsen;


-ece-

gällivare

Som emelie redan har skrivit, så var vi till gällivare idag.
Vi har haft sjukt kul, och det blev väl en del saker oxå.
Men kläderna ska ni få se då jag använder dom ;p
Jaa, jag vet inte vad mer ja ska skriva. 
Kan skriva ett till inlägg ikv. Puss ♥

-ece- 

jokkmokk's best dance crew!

idag efter skolan var jag merra emma och linnea och dansade sofia var oxå där fast tittade bara, vi är helt klart bäst så är det bara,
har haft sjukt roligt idag och hoppas det fortsätter så ;)
imorrn så ska jag kanske följa emma och hennes mamma till gellivare om dom ska dit. sova hos emma blir det inatt oxå fast det är typ mitt andra hem ;)



emma är den gröna, marre den gula, jag den röda och linnea den lila ;)

//e

kortfattad dag

dansat den mesta av dagen idag. jag och sofia var och sålde korv och åt tårta efter skolan. annars så har jag haft de askul med danskompisarna! :D fått lära sig nya danssteg, nya korografier och försöka att bli grym på vissa steg oxå osv.. gode kul är det att dansa!


- m

My cellphone is back!

Wihooo, min kära mobil är tillbacka från lagningen! Happy, happy! :D Den fúnkar som den ska och känns som ny så jag är supernöjd!

Ikväll blir det att se på Idol med massa godis ;), känns lugnt och skönt att starta helgen med en massa soft i soffan!

Hyfsat gammal bild från min mobil, skolfröken! :D


Ha en bra kväll! :)

//s

morgoninlägg!

Jag får alltid tid över nu på morgonen! Det kan ju vara för att jag inte fixar mej nå. Måste lära mej vilken tid jag kan kliva upp!
Hehe, iaf så har vi en ganska kort dag idag. Börjar 8 och slutar 11, skönt! :)
nä, nu ska jag ta på mej sockar och börja gå till bussen..


egopic, inte från idag dock...

-ece-
RSS 2.0