clark kent

Kristina, Emelie och Emma kom förbi mig nån gång vid tre (?). ;) Emelie och Emma satt och beundrade han som spelar Clak Kent i Smallville, annars så satt vi mest och satt och snackade och spelade lite Super Mario Galaxy 2. :)


- m

Tävling

Hej alla glada :), har ni lust att vinna en länkning till din blogg? Gå i så fall in på min blogg och kolla tävlingen, där står alla tävlingsinstrukitoner.
Tävlingen avslutas i kväll runt 10-11!

Min blogg

//staaajny

en känsla

vaknade 1 idag -.- klockan kvart över så kom jag på att jag var tvungen att köpa ett par shorts så klockan 20 över satt jag i bilen mot team sportia.
Jag har en känsla av att jag måste städa... ;o mina dammråttor under sängen stör mig.
vi hörs!

- m

Dagens outfit

Hejsan, här kommer ett snabbinlägg på dagens outfit ;)
Juste måste ju passa på att påminna emma, emelie och marre! Jag vet att jag är jävligt osocial men det är för att jag har typ 50 öre på mobilen och orkar inte fylla på ;D!

//s

Emelie är en sömntuta!

gud, ungen kan ju sova hur länge som hellst! Jag har varit vaken i ca 1 timme. Men idag har jag faktiskt tänkt låta henne sova så länge hon vill. Jag tycker ju synd om henne som har blivit väckt tidigt varenda morgon nu då hon har varit borta. Igår skulle vi ju cykla upp till jokkmokk. Men det gick inte så bra.. Vi vände efter typ 2 km, och for hem och slappade ist. Men idag har vi skjuts upp! aja, men sen var vi typ ute och tog en massssa kort! jag har några på kameran som jag ska ladda upp nu. Resten är på emelies mobil, som vanligt. Jaa, sen åt vi nå grillat. Och sen badade vi! ;)
Ni kanske undrar varför emelie är så mke hos mej. Det är för att hennes päron är i hennes stuga och hon for hem tidigare för jag och hon hade inte träffats på nästan 3 veckor för att jag hade varit borta. Och det tillåts inte. Så nu har hon flyttat hit, ett tag iaf. Då hon far hem på söndag, (imr?!?!?!? ) kommer det kännas tomt som fan! men de är ju ba söndakväll jag blir ensam, för på måndag morgon drar jag, emelie, kristina, marre och linnéa till kiruna! fyfan vad kul. fast jaa, då kommer de inte bli nå bloggande för nån av oss.

de får väl räcka ;)

-ece-

MoRnInG

Gomorgon! Vaknade 11 idag, trots att jag brukar vakan runt 9-10 tiden :D! Har inte bestämt vad man ska göra idag, vädret är iallafall trist så ute är det ju inte så kul att va ^^). Nu ska jag dra ner och se på tv kanske? ;D

Haha, är det bara jag som uppdaterar på den här bloggen eller? ;)


//staaajny

Film

Hej ;), har just sett film med Andrea och Marre. Det blev Runaway bride! En film som jag äger, eller jaa min syster iallafall ^^)! Har såklart sett det tidigare, men för de andra var det ju nytt :D! Godnatt :)//staaajny

Mode

Hej, åå jag är lite smått kär i denna skjorta!H&M 199kr finns i tre olika färger!

Fast ska nog vänta tills den kommer på rea, och sen go and buy it! ;D

//staaajny

Good Girl!

Hallå hallå! Sitter och pustar ut framför datorn, och nej jag har inte sprungit en maraton om ni tror det ;D! Istället har jag städat köket i hela 2 timmar ;O! Det var SKITJOBBIGT! Men det blev iallfall skillnad, och det är väl det som räknas? Min syster Elisabeth ska handla och laga tacos imorn, det var avtalet. Jag städar, hon gör mat ;D! Hahaha men jag ÄLSKAR tacos och det var jag som fick välja mat så då valde jag ju det ^^)! Ikväll ska nog jag se på film men Andrea och Marre och kanske Angi. Uppdaterar nog senare vilken film det blev :P!
Ha de great!

Jag idag


//staaajny

SolgatanSOLgatan. ;) var bara tvungen att ta kort på den när jag och Kristina skulle bada i Talvatis på kvällen. :)

- m

cyckla

nu ska jag och emma cyckla till jokkmokk från mattis, fan vad jobbigt! ;)

nä nu ska vi cyckla hejs

smart!

haha, jag gjorde nyss nå iq test! ;D och alla ni som säger att jag är osmart. Ni kan ju typ dööö :D


ni ser ju ba! översmart! ;DDDDDDd


-ece-

vaken!

Jag vaknade för ca en timme sen.. Men emelie ligger fortfarnade där uppe och grisar sej.. Hon går inte att väcka! ;) Ska snart gå upp och göra ett försök till! Hon kan ju inte sova bort hela dagen.
Idag hade vi iaf tänkt fara upp till jokkmokk, vi får se om det blir så eller inte. Emelie ska jag "bo" hos mej till på söndag. Så vi lär ju hinna göra ganska mke saker. Haha, igår kväll var vi och bastade iaf. Vi badade ju som nå toks oxå! ;) haha, vi har ju nå bilden på emelies phone, men ja. Hon sover ju.. -.- nä, nu ska jag gå och väcka hon! ;D


pusssbabe ;**

-ece-

Tjena

Hejsan! Det är jag som är Kristina/Staaajny och är hjärter 4 i fantastic four ;)! Jag har även en egen blogg som ni kan kolla ;)
staaajny
Det här är mitt första inlägg på den bloggen eftersom den är väldigt ny ;D! Såg att Emma hade lagt upp lite bilder på hon och Emelie så det kommer lite bilder på mig och Marre. Jag och Marre är bästisar och Emma och Emelie är det med, men vi har jäkligt roligt tillsammans och vi är nog oftast som ett litet gäng, så därför blev det en blogg om oss :D!


Ha de :)!

// Staaajny

snabbt inlägg

jag slänger in ett litet inlägg innan jag går och lägger mig, för att emma vill att jag ska börja skriva på den här bloggen. :)
Efter den första veckan typ så kommer flytet. :]


- m

Emma & Emelie

massa söta bilder på oss! ;D

HAHAHHAHAHHAHA!
/ Emmaa & Emelie! ;)


RSS 2.0