dag 4 - första kärleken

Typ svår fråga? Asså man hade ju typ 100 små cruchar på dagis och typ i 3an jaa ni fattar. Men det första riktiga var nog isac. Fast jag vet inte vad jag ska skriva om det faktiskt. Men jag har nog bara varit kär på riktigt 2 ggr. Sen så har man ju hållt på åde med fler. Och ja, men den andra tänker jag inte säga. Dom flesta vet nog.
FInns väl inget mer att säga. förutom att jag hoppas att det går bättre med min kärlek nu i framtiden ;)

-ece-

maffia

har Sverige nån maffia, den svenska maffian typ? bara en tankte som slog mig.
likadant som med varför är en boxningsRING fyrkantig?

- m

lesssss

Vet ni vad jag är sjukt jävla less på? Folk som inte kan vara glada för andras skull.
Asså jag måste bara få skriva av mej, för jag är så förbannat jävla sur. Asså seriöst, kan man inte vara glad för nån annan skull, SÖK HJÄLP!
Om en brud i jmk får nå beröm eller nå, då blir alla andra sura på henne för att dom är så jävla AVUNDSJUKA! Vafan, hon kan inte rå för att nån tyckte hon var bra?
Och om nån försöker hjälpa en brud att bli bättre i något hon ÄLSKAR att göra. Då jävlar ska alla försöka förstöra det för hon.
VAD I HELVETE HÅLLER NI PÅ MED?! Jävla idioter!
Ni vet vilka ni är, och jag tycker fan att ni ska tänka till lite?! Varför kan ni inte vara glad för att det går bra för någon annan? weird. Ena dagen kan ni hjälpa hon, men dagen efter ja, då ska nå förstöra allt ni tsm har byggt upp?
JAG VET VEMS SIDA JAG STÅR PÅ! Men vet ni?

k' - du är dunderbar bara så du vet! Och jag ska göra allt för att hjälpa dej. Men då får du lova en grej. Och det är att ge 100% i det här och fan inte ge upp för nå. Inte ens nå jävla idioter. OKEJ?

-ece-

VIDEOS!


jag och linnea då vi sjöng ;p


gurkdansen, jag står typ långt fram i vit tröjja. Kristina står till vänster i slutet,
marre har lila kofta. och emelie hittar jag inte. Man hör typ folk skrika hela tiden,
sen babblar dom som filmar om mej ;p


marre i vitt, linnea - blå, kristina-grå, jag är orange och emelie röd.


en sketch, jag har vitt tröjja och babblar på som fan ;p men lyssna min röst, var förkyld som fan ;p


lite dålig kvalla, lägger ut om jag hittar nån bättre :)

men komentera gärna vad ni tycker :)


-ece-

dag 3 - det som skadade mitt hjärta mest.

hoppade över det här igår och i förrgår men jag fortsätter nu! :)

Okej, det här tror jag nog är en av dom svåraste punkterna. Jag har inte varit med om något som har skadat mitt hjärta. Lixom, nog har jag varit ledsen. Men inte så att det har stört resten av mitt liv. Allt som gör mej ledsen lägger jag bara åt sidan och har kul ist?
Asså, nog var jag sjukt ledsen när det tog slut med isac tex. Men det hindrade inte mej från att fortsätta leva. Men jag vette fan vad som har varit värre än det.
Jag förtränger sånna här saker, så jag kommer lixom inte ihåg nå mer typ ;o 7

-ece-

helgen som varit

Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte orkat blogga. då jag och amanda kom hem fredag natten efter 8ornas var jag typ helt död, jag somnade typ direkt. På lördagen, låg jag och amanda och såg film typ hela dagen, vi var så sjukt trötta! ;o Sen idag, vet jag faktiskt inte. Jag har varit upp till jokkmokk en sväng.
8ornas i fredags gick bra! Eller ja, showen sög typ, men vi hade då kul iaf! första showen sjöng jag med linnea. Men andra så var jag så sjukt hes, så jag kunde inte ens prata. Så hon fick sjunga själv, har sjukt dåligt samvete för det.. ;/ Det kommer säkert upp nå videos på dom olika sakerna vi gjorde sen! :)
Sen efteråt vare ju typ disco! och fyfan vad de var kul, tror seriöst det var den bästa kvällen i mitt liv hittils iaf. Asså seriöst, jag har aldrig haft roligare! Men de skulle ju självklart sluta när man hade som roligast ;o


när jag och linnea sjöng.
jag till vänster, skulle vara kille ;)


där står jag typ näst längst till väneter i vit t-shirt.
Längst till vänster är kristina och marre i lila kofta!


skaka runpa. den här bilden är nog tagen på 1 showen,
jag var med på andra :p
från vänster, frida, sandra, kristina, cissi, amandaW,  sofia, klara, sally, andrea :)


-ece-

mario

Jag älskar Mario! jag älskar spelen, musik, allt! :) jag har mario som ringsignal, så det är inte så särskilt svårt att lista ut att den är min mobil när man för mariomelodin.
nu ska jag och baka. ska baka en 4sats med hallongrottor.


- m

8ornas nu är det över...

två veckors träning, nerver som spökar och så kommer den stora dagen när det smäller. nu är det över... det händer bara en gång i livet!!

i did it!  haha, det är lite sjukt att jag gjorde det. ingen kände igen mig.
den bästa kvällen i mitt liv, helt klart! :)
nu ska jag o sova. orkar inte skriva nå mer.

det här är ett minne för livet!


- m

this happens only one time.

nu ska jag sminka mig, hoppas att det går bra på 8ornas!
asså nerver, det är det värsta jag vet! det pirrar i magen o jag kan inte sitta still. jag har stått o skakat sofia X antal gånger. jag tror att hon är yr. ;)

nu jävlar gäller det! allt eller inget.

this happens  only once in my life time! :D


- m

8;ornas

Just nu sitter jag är med Amanda. Vi slutade runt 11 idag så då for vi typ till mej. Sen har vi suttit och spelat wii xD Nu ska vi snart gå och fixa oss, för ikv äre den stora dagen!!! ;)
Man har typ längtat efter den här dagen sen 6an, och jag tror dom flesta har haft ideer sen dess oxå.
Dom 2 sista veckorna nu har gått så sjukt segt! fär man har längtat så mke. Men ikv då jälvar! ;)
Fast det känns lite sorglit att om 6 timmar så är allt slut, då har vi visat upp allt vi kan. Antingen så går det dåligt eller bra. jag hoppas då på det sista! ;o

-ece-

längtar

shiet!!! jag längtar tills imorron! :D 8ornas!
sedan så längtar jag oxå till nästa år. jag kommer att vara med sofia i 3 veckor utan föräldrar för att vi ska vara på konfaläger! :D♥ sedan kmr jag att vara med emelie o emma i en vecka på danslägret. och jag kommer att få vara med min släkt uppe på kalvmärkning i 10 dagar!

snacka om mycket att längta till! :D

allt de där är nästa år, och 8ornas är imorron.


- m

dag 2 - mina bästa vänner. / min bästa vän

dom flesta vet nog vem min allra bästa vän är.
Emelie Engström.. Det hade ni aldrig kunnat gissa va? ;)
Jag och emelie har kännt varann sen typ vaggan. Alltså snart i 15 år. Vi gör nästan allt tillsammans. Och lixom "emma och emelie" det är lixom så det är alla vet om det. Asså, ni vet då man kommer bakifrån och sätter händerna för nåns ögon och så ska dom gissa vem det är.
Jag gör inte det så ofta, typ aldrig faktiskt. Men jag ville typ testa det en ggn. Så gjorde jag de på sofia. Och hon sa direkt EMMA! och jag ba; hur visste du de? och då sa hon bara för att emelie gick där..
Jag har en egen säng hos emelie, en del av hennes garderob har jag kläder i, jag har en egen tandborste där.
Alltså det går inte att förklara hur tajta vi är.
Men jag är sjukt glad att jag har hon iaf ♥




-ece-

Antes muerta que sencilla

de är alla som inte vill smälta in i mängden.
Antes muerta que sencilla, hellre död än vanlig.

- m

dag 1 - om mej

Jag heter Emma Carolina Ek Granström, och jag föddes den 16 februari 1996 på gällivare BB. Alltså är jag 14 år. På fritiden gör jag ganska mycket olika saker. Och även om jag är en sån person som hatar att planera så vet jag vad jag ska göra varje dag i veckan. Och jag bestämmer alltid flera veckor i förväg vad jag ska göra nån helg osv.. Dom sporter jag går i är Badminton och dans. Om ni nu kallar dans för en sport.


Jag har alltid älskat att dansat men jag har lixom aldrig tagit det seriöst. Men sommaren -09 fick en av mina kompisar som heter Nora, mej att följa med på ett dansläger. Jag var väl inte så duktig då, hehe, jag var typ kass.. Men det fick mej iaf att börja gilla att dansa. Sen kom en kille från lule till jmk, och hade danslektioner med min klass under nästan hela 7an. Det var sjukt kul. Efter det fick jag Emelie och Marre att följa med på samma dansläger nu sommaren -10. Det var nog något av det roligaste jag har gjort! Och det fick oss att börja dansa. Men våran dans är lite anorlunda. Vi har inga lärare, så vi får lära oss av varandra. Men det går bra. Och jag tycker att vi har utvecklats sjukt mke på den korta tid som vi har dansat.


Badmintonen började jag med i sexan tror jag. Vi hade nyss bytt klasser, och alla mina vänner hamnade i en annan klass. Jag tyckte det var sjukt jobbigt. Alla dom här vännerna spelade badminton då, så då tänkte jag varför inte börja spela? Jag fick ju mer tid att umgås med mina vänner då. Kan lungt säga att det var ett av dom bästa besluten i mitt liv. Snart är jag inne på 3 året om jag tävlar. Och det har gått sjukt bra i typ allt.


En till sak jag kan berätta om mej, är att jag absolut älskar chips! Fråga bara mina vänner. Det är typ min livskraft. haha, nej men. Jag älskar verkligen chips! Det går inte en dag utan att jag säger att jag vill ha chips! En till sak jag älskar är att fixa med hår. Jag färgar mitt hår sjukt mke. Fast jag har typ sjutat nu för det håller på att trilla av. Men ja, jag älsakr att hålla på med hår :)



-ece-

nån sak

hehe, såg att de var två från jokkmokk som hade gjort nå att man skulle skriva om nått varje dag typ. Och eftersom jag tyckte att det var kul att läsa om så var jag bara tvungen att kopiera den ;p

dag 1 - Om mig
dag 2 -
Mina bästa vänner
dag 3 -
det som skadade mitt hjärta mest
dag 4 -
första kärleken
dag 5 -
min skolinsats
dag 6 -
min släkt
dag 7 -
min familj
dag 8 -
mina mål i livet
dag 9 -
hur jag vill bo
dag 10 -
vad är kärlek?


ni får se när jag börjar med första, men ja, jag tror att dert blir imr ;)

-ece-

dom sämsta tillfällerna.

ska till doktorn för att kolla nått med min mage om ungefär en halvtimme. rädda mig!
har upplevt det här tidigare, men det gjorde inte lika ont och var inte så här länge. varit på gränsen att spy, men gjorde det aldrig.
kan knappt röra mig, varje steg är en plåga nästan. sjukdomar kommer dom sämsta tillfällerna. hade feber under höstlovet och nu när man vill vara i skolan ska man vara sjuk. tränar inför 8ornas, och det vill jag inte missa.

- m

utkast

hej! detta är ett utkast! :D

jag ser inte ut som ett mongo på skolfotot?!?!

efter som emma har laggt upp bilder från skolfotot så ska jag oxå göra det..
fast jag undara vad som är fel för jag ser okej ut faktiskt, fast klassfotot är en sak för där ser jag ut som ... 
  
fast det ser ut som jag har jätte kort hår ;p

skolfoto!

shiiit, fick mitt skolfoto idag! Det tog typ 10 minuter innan jag vågade kolla på det.. haha, men det vart faktiskt bra! :) Typ första ggn jag faktiskt blev nöjd. Visst det kunde ha blivit bättre, men skit samma :p

klassfotot gick inte att få sån bra kvalla på, har ju bara min mobil.. ;p


Så kanske lite...eh....mongo ut ;p men det är jag :D nej men jag höll på
att börja att börja garva, och ja, det syns :p

-ece-

chilldag!

Har bara haft 2 lektioner idag. Religon och tyska. På tyskan fick jag förresten tbx mitt prov. Fick MVG (aa'
Sen restan av dagen så har jag bara tränat till 8ornas. Typ dans hela dagen. Fyfan vad kul, alla vet ju hur mke jag älskar att dansa ;p Men det kommer sjukt kul på åttornas! Jag längtar redan! :) Fast jag har scenskräck så jag kommer typ svimma, men skitsamma!
nä, nu ska jag äta nå och sen fara och träna!


en bild från dansen idag som jag hittade på facebook :)

-ece-

musiken

när jag lyssnar på musik, och jag inte lyssnar på den utan kopplar bort en totalt så åker den in genom ena örat och kommer ut genom andra. när jag lyssnar på en låt, och så kanske 3 låtar senare så upptäcker jag att jag inte har lyssnar på den låten. jag har inget minne av det. det är samma på lektionerna ibland. min hjärna kopplar inte.  jag kan ha varit närvarande på en lektion, men min hjärna har tagit semster för stunden..


- m

_____________________________________________________________

En sak jag kom och tänka på igår är hur sjukt bra vänner jag har! Och grejjen är den att jag inte ens har tänkt på det så mycket.
Jag har ju min allra bästavän Emelie. Hon är bäst och jag skulle seriöst inte kunna leva utan hon. Vi brukar säga att vi inte ska komma på varandras begravning.. Men det är bara för att vi ska ligga i samma kista.
Sen har jag ju Marre. Hon är oxå en sjukt nära vän. Vi gör sjukt mycket kul tsm. Och när man är med henne måste man bara skratta. Så jävla skön tjej altså!
En annan nära vän är Kristina. Jag är inte med henne så jätte mke efter skolan. Men vi tränar båda badminton åde.
Amanda och jag var sjukt nära varann förr. Vi var nästan ned varann dygnet runt. Fast hon bor 6 mit bort. Men vi har glidit ifrån varann lite. Men hon betyder sjukt mke för mej!
Förut var jag sjukt mke med Sandra. Jag vet inte vad som har hänt men vi är inte lika mke med varann nu. Men vi har ändå våra stunder.
Sen brukar jag, Emelie, Kristina, Marre, Andrea, Linnea och sofia. Ha sjukt kul tillsammans.
Andrea brukar jag inte vara med själv. Men hon är sjukt rolig att vara med åde!
Linnea har jag inte varit med så mke heller. Men det blir mer och mer. Vi dansar i samma crew, och hon spelar badminton. Men hon är sjukt snäll!
Sofia har jag inte kännt särskillt länge. Och vi kanske fortfarande är liite blyga mot varann. Men hon är iaf sjukt snäll, och vi garvar som fan tsm!
två stycken som betyder sjukt mke oxå är Lisa och jack. Dom började på våran skola i sommras. Jag vite väl vem dom var. Men jag tyckte mest Lisa verkade vara en jobbig fjortis. Men jag har helt ändrat uppfattning. Dom här två är dom snällaste som finns!
När jag var i vuollerim med Emelie träffade jag oxå sjukt sköna människor! JessicaM, Elin och Camilla. Sjukt underbara alla tre säger jag bara!
Sen kan jag ju säga att alla som går i 8an är underbara hela högen! Eller nej jag ångrade mej, typ hela östra. Med några få undantag. Nä, men jag kan inte sitta och räkna upp alla det är omöjligt. Men ni ska veta allihopa att

det är inte ofta man knäpper en sån här bild



- m

-

Nu då jag verkligen vet vad jag vill kommer det bli mycket lättare att satsa. Nu är det allt eller inget som gäller!
Jag ska träna varenda dag från och med nu, på något sätt. Allt annat kan vänta!

-ece-

politik

det har varit lite dålig uppdatering här för vi har inte så mycket tid för det är så mycke läxor och sånt...
jag sitter iallafall här och läser politik mitt favorit ämne! eller så inte..
jag fattar absolut ingenting och vi har prov imorrn, så jag har ingen aning om hur det ska gå.
nej nu ska jag läsa mer -.-
men ni år ha det bra så länge



//e

Ett tag sen sist, ellerhur?

Hej på er!
Ja, det var allt ett tag sen jag bloggade hära! Men nu kommer det iaf ett inlägg, dock inte så långt. Har sån här typisk idebrist och vet absolut inte vad tusan jag ska skriva om :O! Kan iaf bara säga att jag är ganska så sur just nu, på lärarna i våran skola. De har flyttat fram våran show (8ornas show förklarar snart vad det är), den skulle ha varit nu på fredag med eftersom de ansåg att vi behövde mer tid att träna på våra framträdande så skulle den givetvis flyttas fram till den 26 november >:O! Fyy, vad sur jag är! Snacka om att man har planerat, längtat,övat ja ni vet ju och nu ska man vänta en hel vecka till >:I! Hur som helst, vidare till 8ornas show. 8ornas show görs av varje års 8or. De är dem som planerar, uppträder, bjuder på fika och har disco, kort sagt det är deras kväll! Det är jättekul att se 8ornas show och att vara på discot efteråt och nu har jag verkligen sett framemot att få vara med och skapa årets show eftersom jag går i 8an. Visst, jag borde kanske inte vara såå sur eftersom den fortfarande ska bli av, men ääändå! -.-



//s

trodde man förr att internet var en fluga?

mitt internet har inte funkat, och det börjar bli jätte segt just nu. Så jag ska snart se på film. ska bara söka några recept, för jag ska laga kinesisk middag imorron. det blir nog inget bloggade för mig mer ikväll, för vi får besök så ska jag ha pirates of carabien mataron ikvl! :)


- m

hoppas att jag överlever

jag är bara så jävla förvirrar just nu, och med skolan som jagar mig så blir det inte mycket bättre. läst igenom papprerna som fick lärarna idag. måste bli bättre! jag strävar efter bra betyg, kalla mig pluggis. det blir inte så mycket bättre av att jag har så många frågor som jag inte kan svara, och ingen annan heller. att jag ligger sent in på kvällarna och grubblar mig, är inte heller så bra. Så ska jag leva mitt liv upp i dagen, nå mitt mål, kämpa med skolan.
hoppas att jag överlever nu.

- m

skolless!

Jag är trött på alla långa dagar.
Jag är trött på hur jävla hungrig jag blir efter lunchen.
Jag är trött på vara tyst på lektionerna.
Jag är trött på att kämpa för att få höga betyg.
Jag är trött på att behöva kliva upp sådär sjukt tidigt.
Jag är så jävla trött på att ha jävla mke so.
jag är trött på att jag måsta kämpa för att klara engelskan.
Jag är trött på att behöva veta att jag aldrig kommer klara Samhälls.
Jag är trött på att ha Tyska & inte fatta ett skit.




5 tips om du är skolless!

1. Ta ledigt en vardag och gör något kul, gå på stan, fika, åk på utflykt eller gör nå kul. En läxfri dag alltså!

2. Hur mycket får man egentligen gjort en stressad skoldag? Inte så mke.. Ta en hel dag till att bara plugga efter skolan så har du mindre att göra sen!

3. Skänk inte en enda tanke åt skolan på helgen! 

4. Belöna dig med något fint när du klarat exempel ett prov! ( t.ex. en ny tröja, ett nagellack eller godis!)

5. Ät godis när du pluggar, det blir lättare när man har något gott att knapra på! (Har man godislöfte får man väl baka en kladdkaka eller göra fruktsallad med glass!)

Har ni några tips att dela med er av? Antar att det är jag + många fler som gärna vill ha lite tips för att lätta upp skolan!





asså kolla bara alla läxor. Ska sätta mej ner och börja jobba av dom nu.
Så det lär inte bli nå mer bloggande för mej.. Har två prov på fredag.
ett läxförhör imr, (fast jag kommer inte vara där.. men ska plugga till
det ändå, vet inte när jag får ta igen det.) Ett prov på tisdag pluss att
jag håller på att skriva en uppsats på HKn..

-ece-

svar på frågestunden



min puls

min puls dunkar i samma takt som musik, läskigt! ;o


- m

plugg, plugg och mera plugg...

just nu pluggar jag mer spanska, matte, och lite so men det går inte så jätte bra för jag fattar inte så mycket av det och det blir ju inte bättre av att det är så j*vla tråkigt. vi har jätte mycket prov och läxor känns det som jag får hoppas att jag vet allt vi har för jag har säkert glömmt nått ämne. har iallafall varit och fixat en sak på fotoafaren med min kusin idag, en julklapp till mormor och morfar.
ne nu ska jag plugga hoppas ni får en trevlig läxfri kväll.


nån random bild på mig och min kusin olivia! <3

//e

siffror

nu ska jag ta itu med en massa siffror.. hoppas jag överlever!


- m

hola!

nu sitter jag här och pluggar spanska, det är så tråkigt att jag nästan har lust att äta upp boken...
idag har jag iallafall varit och sett lite på hockey med emma, fast vi hann inte se hela matchen för jag var tvungen att fara hem och hjälpa mamma och pappa med våran flyttloppis. om ni inte viste det så ska vi flytta till en lägenhet så vi måste bli av med lite saker, för det är mindre än vad vårat hus är. och rummet jag ska få är jätte litet men det blir nog bra ändå får jag hoppas på.

//e

godmorgon!

godmorgon! (:
Jag har faktiskt sovit hyffsat länge idag för att vara mej, i vanliga fall brukar jag ju vakna vid 9.
Nu ligger jag iaf och väntar på att Emelie ska vakna. Jag tror jag ska väcka henne snart.. Och jag har varit sjukt teknisk och fått igång hennes dator!
Igår var vi iaf i piteå och spelade badminton. Det var därför det inte blev någon uppdaterning. Och när vi kom hem tror jag inte att någon orkade. Det gick väl bra igår. Fast det hade kunnat gå bättre, men också sämmre.
Jag fick vänta längst på att mina matcher skulle börja. Och när dom väl började jar jävlat alla på rad. direkt då jag hade slutat spela kom nästa match. På samma bana. Asså det var typ helt sjukt. Jag tror det var fyra matcher. Asså jag trodde jag skulle dö, på riktigt, då jag spelade sista matchen som vad singelfinalen mot emelie. Kan väl säga att jag är sjukt nöjd att jag orkade så mke, tredje settet var typ en plåga. fyfan vad trött jag var. Men tvåa är fan också bra! Sen vann ju jag och Emelie dubben! och det betyder att vi är bästa dubbel paret i norrbotten! och mixen kom jag trea tror jag. jag fick hem pris i allt. etta, tvåa och trea! ;) 
Jag har inga bilder från igår. Men jag kan kolla om emelie har nå söta bilder på sin dator :)
 
jag och emelie brukar sitta som buddas på golvet och äta

-ece-

god kväll!

godkväll! just nu ligger jag och emma här och jag hör på när emma sjunger så fint ;) fast om jag ska vara ärlig låter det förjävligt. men hon har på sig mina hörlurar så hon hör inte vad hon sjunger så det kan vara därför också. iallafall så for min mamma och pappa till kyrkogården så vi var hemma själv. hon sa att hon lämmna min hund hemma, och helt plötsligt så var han borta, och så lät det som att nån gick på övervåningen. så vi sprang omkring med en pastaslev tills dom kom hem hahahahhah ganska lättskrämda jag vet ;) men det kanske var ett spöke ;ooo hahahahah
det kanske var spöket laban!


en sanning

här är en sak som jag har glömt att säga i bloggen.
jag bokstavligt talat hatar gurka!


- m

hårfärgning

emelie hade ju beslutsångest tidigare idag, men nu gör hon det! :D
emelie & emma får visa sina resultat senare. :)


- m

hos marre

hejsan! nu sitter jag här hos marre, hon ska hjälpa emma att färga sitt hår och jag is inte sitta inne på toan och titta på så jag tog marres dator istället. ni får nog se resultatet senare nån gång,
imorrn ska vi alla till piteå och spela dm i badminton, fast et är bara över dagen synd det är mycket roligare att sova där man spelar.
ikväll sover emma hos mig ovanligt va? ;)
eftersom vi ska iväg tidigt imorrn så blir det att lägga sig tidigt så vi ska nog bara vara hemma och mysa i soffan och se nån film eller nått.

nu ska jag leta biler på marres dator och se va jag hittar för söta bilder ;)










där är några biler ;p

ha en bra dag

//e

några smarta meningar

"Makeup is a part of my daily routine. It's the time in the mornings when I can concentrate on me, and me alone. Giving yourself that kind of attention is so important - and is something that is definetley glossed over too many women."
- Kat Von D



-ece-

ska jag eller ska jag inte?

jag har världens beslutångest. jag vet inte om jag ska färga mitt hår eller inte? jag vill men jag vill ändå inte..
har ingen aning vad jag ska göra.

så ska jag eller inte? ;o

//e

vilken unge, haha!



glömt inte frågestunden! :)

- m

<3

idag har jag varit i skellefteå med emma! hade sjukt roligt som alltid! ;) som ni kanske markt så är vi med varan hela tiden, man kan säga att vi är beroende av varan.

men utan emma skulle jag inte vara hel hon är min andra halva och hur ska man kunna vara hel när ens andra halva är nån annanstans? utan henne skulle jag inte vara den jag är idag, jag har ingen som helst aning vad jag skulle göra utan henne, jag vill inte äns tänka tanken att vara utan henne.
hon är den som får mig att orka när det känns jobbigt.

jag älskar dig! du gör mig hel! <3

FRÅGESTUND!


fråga vad ni vill till vem av oss du vill. vi ska försöka svara på allt.
Om du vill att nån speciell ska svara så frågan så skriv det.
Annars svarar vi alla. Vi får se när vi avslutar den.
För att svaren ska blir mer personliga kommer vi svara på
dom i ett video inlägg! kul va? ;)

om jag visste

denna kväll ska jag ägna mig till att fixa min berättelse på ca 64 sidor (om jag minns rätt). jag har märkt väääääldigt många fel i den texten och det är väldigt dåligt förklarat. inte ens jag som har skrivit den själv fattar vad den handlar om.
samtidigt ska jag lyssna på hatsune miku som jag älskade just då. jag minns fortfarande drörmmen som om jag visste är baserad på. :)
UPPTADE: jag har raderat en massa text ur den, så nu just nu har jag bara kommit till 8/40 jag skäms nästan hur dålig jag var på att skriva förut.. :$


- m

Try Not To Laugh!

är det nån som klarar av att se hela den här videon utan att skratta?
Jag klarade det inte!


-ece-

2 bilder från igår.


Emelie ligger fortfarande och sover. Och jag tänker inte väcka henne! Det vågar jag inte..
Själv vaknade jag på golvet och jag har ingen aning om hur jag kom dit..


-ece-

skit

just nu mår jag skit. igår mådde jag bättre än idag. slemhosta, ont i huvet och jag svettas som en gris!
ska försöka knarka C-vitamin. för idag ska jag och sofia och sumobrotta! :D
sofia ligger och sover i min säng. jag ska väcka henne snart. efter att jag har ätit frukost. :)


- m
RSS 2.0