hiss/diss

Jag och Emma är helt utpumpade efter våran dans! :p
medan vi tar en paus så gör vi en hiss/diss-lista! :Dpicnik.com 
vi vet seriöst inte hur vi skulle klara oss utan den här sidan. eftersom photoshop är alldels för avacerat för oss så är den är sidan prefekt! Lätt som en plätt! :D

dans
sen vi kom hem från danslägret är vi helt galna. Så fort vi hör musik vill vi ba dansa! och Vi går hela tiden och försöker tänka ut en bra koregrafi. Dans är bara helt underbart! ;D

första två veckorna i skolan
dom är slappa som fan. Första veckan är de bara flum. Inge jobb eller nå sen andra veckan har vi frivalsvecka. men får typ göra vad man vill. Och det bästa är ju att vi har marknan emellan! ;Dinga planer.
de är huur jobbigt som hellst att inte veta vad man ska göra. Vi har inte bestämmt nått vi ska göra dom två sista veckorna under sommarlovet. Tänk så har alla planer så får man sitta inne och rutna? inte kul!

träningsverk
varför finns det? varför varför varför?!?!!? Det är så otroligt jobbigt att inte kunna gå, och upp för trapporna ska vi inte ens prata om..

när batterierna tar slut i wii-kontrollen
något av det jobbigaste som finns är väl ändå när batterierna tar slut i nått man behöver. Och man inte har nåra nya hemma! Skut mej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0